ISPLIVALA SKANDALOZNA ISTINA POPOVIĆA I KARLEUŠE: Ovu svotu novca je JELENA TRAŽILA DA BI OSTALA U ŽIRIJU, A GRAND JE NAJSTRAŠNIJE ODUVAO!

Autor:

Zabava

23.02.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena od ove sezone više nije deo Granda, sada je otkrivena tajna njihovog raskola!

ISPLIVALA SKANDALOZNA ISTINA POPOVIĆA I KARLEUŠE: Ovu svotu novca je JELENA TRAŽILA DA BI OSTALA U ŽIRIJU, A GRAND JE NAJSTRAŠNIJE ODUVAO!

Foto: Republika

Jelena Karleuša odavno nije deo žirija "Zvezda Granda", a sad je i otkriveno koju sumu novca je pevačica tražila od Popovića prošlo leto da bi ostala u žiriju.

Naime, prema tvrdnjama dobro obaveštenog izvora Karleuša je tada navodno rekla da bi trebalo da dobija honorar od 5.000 evra, i to za svako njeno pojavljivanje u emisiji. Pregovori oko uslova trajali su tokom celog leta. Onda su JK i Popović izdali su saopštenja u kojima su naveli da se nisu dogovorili oko uslova za dalju saradnju i nisu pominjali cifre jer je Grandu bilo previše da je daje toliki cifru za njeno prisustvo koje nije neophodno.

Republika

Foto: printscreen/TVPRVA

Saša Popović

 

Što se tiče Cece koja je ove sezone u žiriju, ona je sa Grandom uvek imala korektan odnos, te nema sumnje da će ova sezona biti do kraja odlična i veoma gledana.

Inače, 15. sezona počela 18. septembra i očekivanja su bila da će biti najgledanija od svih prethodnih koje su obarale rekorde kada je rejting u pitanju. Ceca je sa produkcijom potpisala ugovor na tri godine, pa ćemo je naredne tri gledati u žiriju, a možda i duže ako produže, piše Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
sanyo

25.02.2022 11:25

Pa steta je da nije bilo dogovora jer Karleusa je magnet za gledaoce. Predlog dovedite i Karleusu onda bi skocila gledanost. Bio bi to BUM!!!