BIĆU NAJBOLJI ĆALE NA SVETU: Cvija otkrio LEPE VESTI, pa se dotakao AFERA sa pevačicama! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cvija otkrio srećne vesti!

BIĆU NAJBOLJI ĆALE NA SVETU: Cvija otkrio LEPE VESTI, pa se dotakao AFERA sa pevačicama! (FOTO)

Foto: Printscreen

Reper Stefan Cvijović Cvija, koji se ovom prilikom dotakao aktuelnosti iz svog života, otkrio je sve novitete, ali se dotakao i toga da jedva čeka da postane otac.

Cvija se na samom početku osvrnuo na natpise koji kruže da mladi pevač uživa u ljubavi sa mnogim pevačicama, kao i da je jednu veliku vezu prekinuo zbog romanse sa koleginicom.

 

 

- Ne, nema tu trunke istine, vi to novinari napravite da bude tako. Koji god duet da sam uradio sa nekom koleginicom, krenulo je da se šuška da imam nešto sa njom, ali to stvarno nikad nije slučaj kod mene u mojoj karijeri. Možda ste navikli kod drugih izvođača tako nešto, ali kod mene ne - iskren je reper i dodao:

 

 

- Cvija će biti najbolji ćale na svetu! Volim da kažem ćale, jer sam beogradsko dete, to se kod nas tako kaže, ali da, biću najbolji tata na svetu. Gledam da namestim život tako da kada se to bude desilo da imam mnogo vremena za dete. Ne žurim, lepo mi je, radi se - iskren je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading