KATARINA ŽIVKOVIĆ NE LIČI NA SEBE, BEZ TRUNKE ŠMINKE: Nakon skandala sa Sanjom Marinković, uhvatili smo pevačicu, izgleda NEPREPOZNATLJIVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2022

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković vratila se sa nastupa, a prizor koji smo zatekli nas je šokirao.

KATARINA ŽIVKOVIĆ NE LIČI NA SEBE, BEZ TRUNKE ŠMINKE: Nakon skandala sa Sanjom Marinković, uhvatili smo pevačicu, izgleda NEPREPOZNATLJIVO! (FOTO)

Foto: ATA Images

Katarina Živković

Pevačica Katarina Živković nedavno je proživela veliki stres, kada je nakon emitovanja emisije ,,Magazin in" na Instagram storiju objavila da je njena izjava korigovana i skraćena, nakon čega je saznala da je navodno zabranjena na televiziji Pink. Tim povodom se ona i oglasila na Instagram profilu i iznela ove tvrdnje.

- Upravo sam saznala da sam zabranjena na Pink televiziji - napisala je u svom storiju.

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković zabranjena na Pinku

 

Katarina se nakon skandala sa voditeljkom Sanjom Marinković potpuno posvetila svojoj karijeri, a sada je uhvaćena na Aerodromu ,,Nikola Tesla", kako se vraća sa njenog nastupa. Živkovićevu smo uhvatili bez trunke šminke na licu, a ono što smo mogli da primetimo da je bila dosta umorna i bleda.

Međutim, ona nije krila da je zadovoljna kako nastupom, tako i provodom koji je imala, ali da ju je let izmorio, kao i inače, pa je samo želela da sedne u automobil i ode što pre u krevet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading