TRUDNA ANDRIJANA LIMA: Bivša srpska snajka objavila SREĆNE vesti, budući tata zanemeo od ŠOKA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.02.2022

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Lima je trudna!

TRUDNA ANDRIJANA LIMA: Bivša srpska snajka objavila SREĆNE vesti, budući tata zanemeo od ŠOKA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

VIKTORIJIN anđeo i supermodel, Adrijana Lima (40) je trudna i čeka svoje treće dete sa filmskim producentom Andreom Lemersom III kog je prvi put pokazala na festivalu u Veneciji, septembra 2021. godine.

Ona je lepe vesti objavila putem svog TikTok profila u veoma zanimljivom videu koji je dobio mnogo lajkova i čestitiki.

U video snimku, ona najpre objašnjava da Andre obožava da je plaši i navodi gde je sve to uradio. Zatim kaže da je došlo vreme za osvetu i da mu vrati milo za drago.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Trudna Andrijana Lima

 

Ona je u belom mantilu bez šminke. Ona drži test na trudnoću koji je pozitivan i jasno daje do znanja da je u blagoslovenom stanju. NJen izabranik, filmski producent Andre Lemers III, izgleda kao da se upravo probudio dok nosi crnu majicu i deluje iznenađeno i šokirano nakon saznanja da će postati otac.

Inače, Andre Lemers III ima 41 godinu, a rođen je u Los Anđelesu. Nema informacija o tome gde se par upoznao, ali kako je i on u industriji zabave nije isključeno da su im se putevi ukrstili.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Trudna Andrijana Lima

 

Andre Lemers III nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Monici u Kaliforniji. Prema njegovom LinkedIn profilu, Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju "Holliwood Gang" od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije. Lemers je takođe generalni direktor "MiLu entertainment-a" poslednjih sedam godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading