KRIMOS SKAKAO KARLEUŠI PO SILIKONIMA: Kristijan Golubović izneo JEZIVE detalje BAHANIJALA sa Jelenom, ovo još niste čuli! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.02.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović opleo je po Jeleni Karleuši.

KRIMOS SKAKAO KARLEUŠI PO SILIKONIMA: Kristijan Golubović izneo JEZIVE detalje BAHANIJALA sa Jelenom, ovo još niste čuli! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Žestok momak sa kriminalnim dosijeom i rijaliti učesnik Kristijan Golubović čije priče mnogima zvuče kao bajke bio je gost u jednoj emisiji gde je dobio priliku da govori o sebi ali i o jednom novinskom natpisu koji je pre nekih desetak godina zgrozio čitavu naciju.

- Skakao sam Karleuši po grudima - tako je glasio natpis u novinama na koji nije ostao imun niko, pa ni sama Jelena Karleuša ni njen suprug Duško Tošić za kog Kristijan tvrdi da ga je tom prilikom kontaktirao ne bi li razjasnili nedoumice oko čitave situacije.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Kristijan Golubović

 

- Ja se spremam za "ultimat fajt" borbu, skačem po strunjačama oni me snimaju i sad ona mene pita (novinarka) u sred treninga "Da li si po toj strunjači tako skakao i nekoj estradnoj divi po grudima?" Ja kažem: "Šta ti to znači?" "npr. Karleuši?" Rekao sam: "Nikad u životu" - priča Kristijan.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša i Duško Tpošić

 

"Kristijan skakao Karleuši po grudima kao danas po strunjači" 

Kasnije je objasnio da se čak čuo sa Duškom ali i da je čitava priča dobila sudski epilog

Šta je Golubović još imao da kaže na ovu temu pogledajte u videu ispod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading