MILJKOVIĆ OSTAVIO LUNU ĐOGANI ZBOG KIJE KOCKAR: Anabela Atijas otkrila JEZIVU ISTINU o odnosu ćerke i Marka, detalj iz Zadruge niko nije znao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.02.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas otkrila je zašto je Marko Miljković ostavio Lunu Đogani tokom rijalitija ,,Zadruga 2".

MILJKOVIĆ OSTAVIO LUNU ĐOGANI ZBOG KIJE KOCKAR: Anabela Atijas otkrila JEZIVU ISTINU o odnosu ćerke i Marka, detalj iz Zadruge niko nije znao! (VIDEO)

Foto: e-stock

Pevačica i rijaliti zvezda Anabela je rešila da zadrugarima otkrije zašto je Marko Miljković ostavio Lunu Đogani pred kraj prethodne sezone.Lunina majka tvrdila da je da je Marko ostavio njenu ćerku samo dan pred finela "Zadruge 2" zbog glasača Kristine Kije Kockar i time ih pridobio.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anabeal Atijas Zadruga

 

- Ona je dovela svog dečka do drugog mesta, a onda je on uradio to, jer ne mogu ljudi koji ih vole da ih podržavaju istim tempom. On je tu odradio posao, e šta se sada dešava... Dešava se da posle svega što je ona pretrpela i preživela, ponovo ušla u takvu vezu. On je njoj ispirao mozak, šta god da je uradila, ako ti znaš da je ona tvoja ljubav u toliko teškom stanju i ne umeš da se zaustaviš, onda izvini... Po mom mišljenju, mislim da su mnogi digli ruke od nje, sreća da nije takmičarka ove godine - pričala je Anabela.

No, poznato je da su Luna i Marko opstali nakon rijalitija, te da su se venčali, napravili gala svadbu, a onda se i Đoganijeva porodila i na svet donela mezimicu Miu Miljković. 

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (7)

Loading
zenun

12.02.2022 20:23

Anabela nema nista pametno da kaze oo obicaju pa se setila.zadruge 2.zeno nikog ne interesujes ni ti kao ni mladji clanovi tvoje porodice.

Odgovori 49 4
Milena

12.02.2022 20:46

Anabela je duševni bolesnik i nije lepo da se spadate s njom

Odgovori 39 7
njupadzija

12.02.2022 21:01

Dokle vise o polusvetu da pisete?

Odgovori 46 4
Zaga

12.02.2022 22:25

Anabela _ majka monstrum

Odgovori 38 7