MAJKA SRPSKE PEVAČICE PROGOVORILA O SVAĐI SA ĆERKOM: Mia Borisavljević se pojavila prvi put sa Lidijom, ona otkrila u kakvim su PROBLEMIMA zbog BRAKA sa Bojanom!

Autor:

Zabava

12.02.2022

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Borisavljević se pojavila u emisiji ,,Magazin In" sa majkom Lidijom koja je otkrila do sada nepoznate detalje o braku sa Bojanom Grujićem!

MAJKA SRPSKE PEVAČICE PROGOVORILA O SVAĐI SA ĆERKOM: Mia Borisavljević se pojavila prvi put sa Lidijom, ona otkrila u kakvim su PROBLEMIMA zbog BRAKA sa Bojanom!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Mia Borisavljević u emisiji se pojavila sa svojom majkom, koja je oduševila sve u studiju.

Mia i njena mama Lidija progovorile su o svom odnosu, pa je ona priznala i kako se slaže sa Mijinim izabranikom Bojanom Grujićem. Majka pevačice kaže da je svojevremeno bila "mis Divčibara".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Mia Borisavljević Magazin In

 

- Taj izbor se održavao, prijavile su se manekenke, a moja majka je igrala u KUD iz Valjeva i imala folklornu tačku, tu su je drugari nagovarali, bila je prelepa. Pored svih njih u trikoima ona je bila u opancima i odnela lentu - ispričala je Borisavljevićeva u emisiji "Magazin IN".

Njih dve otkrile su oko čega se svađaju.

- Nikada se ne slažemo, prevelika je emocija i nema mesta za razgovor - rekla je Mia, a nadovezala se Lidija:

- Jedna ćerka živi u Kini, došla su njena deca i sve što postoji sam predala toj deci. Mia mi govori da im nisam ja mama. Sa Bokijem je sve bez problema.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Mia Borisavljević i majka Lidija

 

- Mama je sve više ovde - dodala je Mia.

- Nosite se sa tim, vremenom postane beznačajno, nije bitno šta ko misli, nego šta mi kao roditelji gledamo. Kako ona stasava u ono što želi. Mia je bila uvek sportski tip, bila je muškobanjasta, nosila majice i farmerke, zatezala je majicu da se ne vidi da ima grudi. Dugo je bila dečak, mi smo to i hteli (smeh). Dečak se zaljubi u nju, ona ga dovede kući, navuče mu helanke da ne nazebe, on se toliko zaljubi, dolazi kod mene, hoće da se ubije-  pričala je Mijina majka.

- Oni su stvarno dolazili Lidiji, zaljubljivali se "za bezveze". Zamislite dođu tako majci? - nasmejala je sve pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading