UKLETA ZGRADA U KOJOJ JE UBIJENA KSENIJA PAJČIN! Ona joj je bila komšinica, doživela je JEZIVE stvari, pa pobegla: IZBEGLA JE SILOVANJE!

Autor:

Zabava

12.02.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan pobegla je glavom bez obzira iz zgrade u kojoj je ubijena pevačica Ksenija Pajčin.

UKLETA ZGRADA U KOJOJ JE UBIJENA KSENIJA PAJČIN! Ona joj je bila komšinica, doživela je JEZIVE stvari, pa pobegla: IZBEGLA JE SILOVANJE!

Foto: Instagram.com

Pevačica Ksenija Pajčin ubijena je 2010. godine, a u zgradi u kojoj je ubijena živela je Saška Karan koja je verovala da je to mesto ukleto.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kseniju Pajčin ubio je Filip Kapisoda

Naime, pevačica tvrdi da je stalno nalazila tragove vradžbina, izbegla je silovanje na ulazu zgrade, bila je na korak od razvoda... Zbog čega je odlučila da se odseli.

Folkerkina majka Anđelka jednom prilikom je potvrdila ta saznanja.

- Saška je s mužem Aleksandrom i ćerkom Miljom svakodnevno doživljavala pakao u starom kraju. Iznajmljivali su stan baš u zgradi u kojoj je živela Ksenija Pajčin. S njom se nisu družili, ali redovno su razgovarali kada se sretnu. Saška ju je volela i uvek ju je hvalila. Kada je devojka ubijena, moja ćerka je to teško podnela. Čak joj ni na sahranu nije otišla jer je bila potresena. Od te večeri počele su da se dešavaju još čudnije stvari - ispričala je Saškina majka za Kurir i dodala:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Saška Karan živela je u istoj zgradi u kojoj je Ksenija Pajčin ubijena

- Saška je imala problem s ćerkom, koja je noćima plakala zbog košmara, svađala se s mužem i malo je falilo da se razvedu jer su njemu pakovali aferu s radnicom, karijera joj je bila na samom dnu... Stalno je čula neke čudne krike, nalazila je kosti na pragu, čak je malo falilo da bude silovana na ulazu. Komšije su takođe prolazile kroz agoniju, mnogi su prodavali stanove i odlazili odatle. Pričalo se da je to mesto ukleto jer je nekada tu bio logor u kom su Nemci ubijali Srbe. Više nisu mogli da izdrže i otišli su dva meseca posle Ksenijine smrti.

Saškin suprug Aleksandar Gazivoda je potvrdio ta saznanja i dodaje da su se odatkle preselili na drugi deo grada.

- Tačno je sve. To je loš period. Jedva smo spasli živu glavu - rekao je Aleksandar i dodao:

Republika

Foto: Instagram.com

Saška Karan i njen suprug su se odselili iz zgrade u kojoj je ubijena Ksenija Pajčin

- Saška je prilično sujeverna. Kada se izdešavalo to sa Ksenijom, nju je to potpuno poremetilo. Ona je tu devojku volela kao svoju ćerku. Ona je bila vrlo kulturna i šarmantna, vaspitano i divno stvorenje. Ma Saška ju je mnogo volela. Ta smrt je nju toliko pogodila, ja nisam pamtio da je Saška toliko bila skrhana, mesecima ju je držalo. Ja na sahranu nisam mogao da odem.

Republika

Foto: Instagram.com

Saška Karan sujeverna

- I nama su se dešavale u toj zgradi raznorazne stvari. Umalo i da se razvedemo. Ne možete da verujete kakve smo probleme imali sa ćerkom. Naša Milja je tada imala 12 godina, svake noći budila se u jedan i plakala po 15, 20 minuta, nije mogla da prepozna ni mene ni majku. To su bile strašne scene. Saška je to povezivala sa Ksenijom. Mi smo na kraju morali da odemo odatle. Prodali smo zajednički stan na Voždovcu. To je bio loš period za nas. Saška u tu zgradu nije mogla da uđe, to je bilo užas, jedva je dočekala da se odselimo i to se dogodilo ubrzo posle Ksenijine smrti. I danas, nakon toliko godina kad god pomislimo na to obuzme me jeza, najradije bih da sve to zaboravim - rekao je tad za Pink Saškin suprug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading