Joksimović ponosan na svoje sving koncerte: IMPONUJE MI ŠTO ME VOLE POLITIČARI

Zabava

26.12.2017

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop muzičar Željko Joksimović održao je 3 koncerta za pamćenje pred punim Sava centrom, a pred sam kraj meseca biće i četvrti.

RepublikaFoto: Aleksandar Kujučev
Zadovoljan nastupima: Željko Joksimović

Pevač je otkrio da je jako srećan što su se u publici na sving spektaklima, pored kolega muzičara, zatekli i brojni političari.

- Političari su ljudi, dozvoljeno im je da posećuju ovakve koncerte. Koncerti i inače nisu tako često aktuelni, najviše u ovim novogodišnjim mesecima. Ludi su prepoznali šta ja to radim, dolaze u velikom broju i ja sam jako srećan zbog toga. 

Željko je priznao da je jako ponosan na sving poduhvat "Dva sveta" i da je sve prošlo baš kako je zamišljao.

- Utisci sa koncerata su mi fenomenalni. Zaista sam zadovoljan i ponosan. Drago mi je da je sve ovako dobro osmišljeno, prošle godine smo napravili zaista pionirski poduhvat da nešto što nije više od 30 godina prisutno vratimo. Nije se dešavalo da na sceni imate veliki broj muzičara koji uživo sviraju i zapravo tu je čarolija muzike. Tamo gde je muzika zastala to je zvuk sedamdesetih i devedesetih. Ja sam pokušao da svoje i kompozicije sa ovih prostora ubacim u te neke novogodišnje aranžmane i zvuke svinga, naše melogije vrlo lako mogu da se pevaju na taj način. Ja sam Jugonostalgičan, a verujem da je i publika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading