Anabela progovorila o razvodu sa Gagijem!

Autor: pink.rs

Zabava

26.12.2017

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas i Gagi Đogani devedesetih godina činili su jednu od najpopularnijih dens grupa na ovim prostorima - "Fanki G". Oni su i sada dospeli u centar pažnje domaće javnosti i to zbog njihove starije ćerke Lune koja je u najgledanijem rijalitiju ikada doživela romasu sa oženjenim Slobodanom Radanovićem.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Anabela Atijas

I kako Luna često pominje svoje roditelje i situacije u kojima su se nalazili, Anabela je progovorila o odnosu sa bivšim suprugom.

- Mi smo bili kao svaki par koji se rastavi... Puno neizgovorenih reči. Što ljudi više viču, više se udaljavaju, a u stvari je trebalo lepo da se ispričamo i tu više nikada nije bilo nikakvih problema i nesuglasica - rekla je Anabela i dodala:

- Mi smo se dogovorili za potrebe grupe, taj "reunion" Funky G. Ja sam uvek tu, raspoložena. To je samo jedna dobra zabava, evociranje nekih lepih uspomena. Ja sam tu za Gagija 100 posto, u kom god momentu i on to zna. Tu smo mi, kao porodica. Ja, zajedno sa mojim suprugom.

 

 

A post shared by ?FUNKY "G"?OFFICIAL? (@gagidjogani) on Dec 22, 2017 at 2:49pm PST

 

Anabela ne krije da prati svaki ćerkin korak u Beloj kući, a više puta je isticala i da Lunu podržava u svemu što radi. U susret praznicima pevačica je okitila svoju kuću, a jedan ukras ima posebnu poruku, koju je verovatno uputila svojoj najstarijoj ćerki.

 

 

@make_a_wish_gift hvala na predivnim poklonima?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Dec 26, 2017 at 6:36am PST

 

Veruj u sebe i zgrabi to - piše na ovom ukrasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading