SEVE BRANI DETETU DA BUDE SA OCEM: Ponavlja istu priču i ove Nove godine!

Autor:

Zabava

27.12.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić svake godine ponavlja isti scenario uoči novogodišnjih praznika i ocu svog deteta ne dozvoljava da provede vreme sa njihovim sinom Aleksandrom dok ona peva za doček.

Foto: e-stock/KOBRA
Milan Popović sa sinom!

 Naime, kako Srpski telegraf saznaje, srpski biznismen Milan Popović ni ovu Novu godinu neće dočekati sa svojim naslednikom iako je njegova majka angažovana na Crnogorskom primorju, gde će daleko od mezimca 31. decembra i 1. januara nastupiti u hotelu "Splendid" u Bečićima.

- Severina Popoviću već četvrtu godinu zaredom ne dozvoljava da za Novu godinu bude sa sinom iako ona radi za doček i sprečena je da sama brine o detetu. Pošto nije tražila saglasnost od oca da ga vodi sa sobom u Crnu Goru, verovatno je unapred isplanirala da ga ponovo ostavi kod nekih trećih osoba jer je ona već godinama kategorički protiv toga da dete bude sa tatom - otkriva izvor blizak hrvatskom pravosuđu dobro upućen u ceo slučaj i dodaje:

Umesto kod tate, navodno, dečak će ostati na čuvanju kod nekog drugog.

- Pevačica je nedavno i izjavila da cela njena porodica, uključujući sve Kojiće, treba da ima prioritet u odnosu na Aleksandrovog oca u detetovom životu, a na pitanje sudije da li se slaže da je otac ravnopravan roditelj, odbila je da odgovori. Na sve to, Kojićeva je nedavno ponovo podržala pokret I ja sam majka, koji su same žene-inicijatori zatvorile zbog reakcije majki koje su iskoristile portal da pljuju po očevima svoje dece. Takođe je podržala ženu koja je otela dete od svog oca Ninu Kuluz i pozvala žene da odlaze od očeva njihove dece ako su nezadovoljne i time javno objavila da je ona za rasturanje porodice kao osnovnog stuba svakog društva - zaključuje naš sagovornik.

RepublikaFoto: Ilija Vukotić
Severina Kojić sa sinom Aleksandrom!

Ovim povodom kontaktirali smo sa Milanom Popovićem, koji je potvrdio naše navode da ni ove novogodišnje praznike neće provesti sa sinom Aleksandrom.

RepublikaFoto: Ilija Vukotić
Severina i Igor Kojić sa Aleksandrm!

- I sada neka mi neko kaže da majka želi dobro svom detetu! Ima sina koji ima oca i brata, sa kojima želi da bude, provede vreme i praznike, ali ona to zanemaruje. Po ko zna koji put dete daje trećim osobama, a Aleksandar ne može sa nama da provede ni Novu godinu - rekao je Popović za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Ilija Vukotić
Severina Kojić sa sinom Aleksandrom!

S druge strane, Severinin menadžer Tomislav Petrović tvrdi da će ona sina voditi sa sobom na nastupe u Crnoj Gori, te da joj za to nije neophodna saglasnost oca deteta.
- Prema presudi Županijskog suda u Zagrebu donesenoj dana 8. jula 2014, koja je i dalje na snazi, Severina za putovanje sa detetom van granica Hrvatske i EU ne treba da ima saglasnost oca. Sud je to obrazložio prvenstveno iz razloga što ne postoji zakonski osnov za takvu obavezu - poručio je Kojićkin PR.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading