MISLILA SAM DA ĆU UMRETI! Potresna ispovest Đanijeve supruge nakon HITNE intervencije: MORAM DA ŽIVIM SA JEDNIM BUBREGOM!

Autor:

Zabava

09.02.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hitne intervencije Slađane Trajković, supruge Radiše Trajkovića, koja je slučajno otkrila tumor na bubregu, Slađa je u potresnoj ispovesti otkrila kako se oseća i šta joj je najteže palo.

MISLILA SAM DA ĆU UMRETI! Potresna ispovest Đanijeve supruge nakon HITNE intervencije: MORAM DA ŽIVIM SA JEDNIM BUBREGOM!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Supruga folk pevača Radiše Trajkovića Đanija Slađana kaže da su joj doktori tokom operacije tumora bubrega odstranili jedan, kao i deo rebara da bi lakše mogli da očiste sve što je potrebno. Slađa tvrdi da je pred samu intervenciju bila uplašena, pa je plakala kada su je članovi porodice ostavili u bolnici. Najgore joj je, kako kaže, bilo to što je čula od doktora da je operacija rizična, pa je pomislila da može da umre na operacionom stolu.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

 

Sad moram da živim sa jednim bubregom

Slađana kaže da oseća izvesnu promenu u organizmu s obzirom na to da sada živi samo sa bubregom manje.

- Jeste tačno da mi je sad čudan osećaj s obzirom na to da živim sa jednim bubregom. Neobično je kad znate da vam je nešto odstranjeno trajno. Bolovi jesu prisutni jer je rana od operacije sveža. Rez je veliki, ali sam neuporedivo bolje sada nego odmah nakon operacije. Tih prvih nekoliko dana sam imala jake bolove. Još ne znam koji je dalji tok lečenja. Čekam nalaze i kontrolu, pa ćemo delovati u skladu s tim - ispričala je ona.

- Sama operacija je trajala oko četiri sata. Kompleksna i vrlo zahtevna operacija je bila u pitanju, ali je sve ispalo kako treba. Rez je veliki, morali su da mi, pored celog bubrega odstrane i deo rebara da bi došli do njega tog dela koji mora da se operiše. Bilo je nepristupačno mesto, ja sam tako građena i, na svu sreću, nije zakačeno ništa oko organa. To je bila mala komplikacija, ali se rešilo na pravi način. Generalno ne volim da kukam. Prezahvalna svom doktoru. Čoveka ne poznajem, dva puta sam ga videla i rekla sam da samo on može da operiše i niko više. Nisam ni ja znala da će otići ceo bubreg, ali, na kraju, tako je moralo da bude. Na sreću, čovek može da živi sa jednim bubregom. Mnogo sam plakala kad su me samu ostavili u bolnici jer je krenulo sve da me stiže. Kući sam se pretvarala da sam jaka, bio je to strah zbog saznanja da je operacija rizična. Svašta vam prođe kroz glavu, mislila sam da ću umreti na operacionom stolu. Ne bih tako nešto poželela ni najgorem neprijatelju. Pred moju operaciju deca su bila van svake pameti. Morala sam da budem što pozitivnija zbog njih. Nisam želela da osete strah - rekla je Slađa, pa je otkrila da je dobro što je slučajno otišla da snimi pluća s obzirom na to da je dugogodišnji pušač:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Đaniju nisam htela da kažem kad izlazim iz bolnice

Nisam znala da ću izaći rano iz bolnice. Kad mi je doktor rekao da izlazim u ponedeljak, nisam htela da javim Ðaniju, htela sam da ga iznenadim. Javila sam sinu Marku da dođe po mene u ponedeljak ujutru. Tada smo se dogovorili da ne kažemo ništa i sve nam je uspelo. Kad su me videli posle operacije, kad sam došla kući, svi su skočili i rekli: "Bože, kako lepo izgledaš!" Kako bih rekla, kad sam se otarasila toga, te nezdravosti u telu, sve mi je nekako lakše. Samo da znam da je operacija protekla kako treba i da više nemam to u sebi. Osetila sam veliko olakšanje - kaže Slađana.

- Moj doktor, kom ću biti zahvalna do kraja života, rekao mi je da je ova situacija bila za preskakanje. Rekao mi je da sam imala sreće što je magnetna rezonanca bila odrađena dobro i da se sve videlo jer na običnom pregledu to možda ne bi bio slučaj. Sreća u nesreći je bila ta što je sve otkriveno slučajno i na vreme, dok bolest nije počela da pokazuje bilo kakve simptome. Nikakve simptome nisam imala niti mi je iko u familiji bolovao od takve bolesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

Đanijeva supruga kaže da se, posle svega, dobro oseća, te i da je pozitivan stav bio važan faktor da se lakše pregura.

- Sada sam dobro, oporavljam se i sve je u redu za sada. Dobro se osećam. Inače sam pozitivna žena iako nisam nikada imala ovako ozbiljne zdravstvene probleme, pa mi je zato bilo lakše da sve prebrodim - rekla je Trajkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading