BOBAN RAJOVIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU DEVEDESETIH! Bio LUD za ovom pevačicom: SEKAO SAM SE STAKLOM ZBOG NJE!

Autor:

Zabava

07.02.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je bila muzička ikona. Ja sam bio pijan ko ćurka. I uhvatim čašu, razbijem je rukom. I danas imam ožiljak.

BOBAN RAJOVIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU DEVEDESETIH! Bio LUD za ovom pevačicom: SEKAO SAM SE STAKLOM ZBOG NJE!

Foto: Dejan Milićević

Folker Boban Rajović posle tri decenije odlučio je da prizna da je devedesetih bio ludo zaljubljen u koleginicu Maju Marijanu, s kojom se posle toliko godina sreo u jednoj emisiji. I pevačica nije ostala ravnodušna dok je pričao da zbog nje još nosi ožiljak na ruci jer je 1993. u šakama lomio čaše dok je slušao njene pesme.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Boban Rajović

- Nikada neću zaboraviti da sam zbog Maje Marijane i pesme "Bio mi je dobar drug" slomio čašu u ruci. Ona je bila muzička ikona. Ja sam bio pijan ko ćurka. Uhvatim čašu, razbijem je rukom. I danas imam ožiljak - prisetio se Rajović i pokazao ožiljak od posekotine, koji mu je do danas ostao na dlanu:

- Evo sada naslov: "Boban lomio čaše zbog Maje Marijane".

Došao sam u emisiju zbog Sanje Kužet

Rajović, koji, kako kaže, trenutno ne snima ništa i nema šta da promoviše, gostovanje je pravdao željom da sedi pored lepe i zgodne voditeljke.

- Došao sam u emisiju samo da bih sedeo pored Sanje Kužet. Ona mi je toliko lepa da sam imao želju samo da je vidim izbliza i sednem pored nje - priznao je folker da je imao skrivene namere kada je prihvatio gostovanje

Maja, koja je sedela pored njega, ispričala je doživljaj kolege koji u to vreme još nije bio afirmisan.

Republika

Foto: Andreja Damnjanović

Boban Rajović pevač

- On je 1993. lupao čaše uz moju pesmu, a ja sam njega 1999. upoznala u Danskoj, bio je na mom nastupu. Toliko je bio harizmatičan, a nisam poznavala čoveka. On je bio moja inspiracija za to veče, ja sam morala da ga poljubim u ćelu - priznala je Maja Marijana da je svojevremeno i ona osetila nešto prema Rajoviću.

Republika

Foto: youtube.com/ Maja Marijana

Maja Marijana

On i prilikom ovog susreta nije propustio priliku da joj uputi komplimente, koji se takođe mogu protumačiti kao neka vrsta udvaranja ili bar flerta.

Republika

Foto: Promo foto

Boban Rajović pevač

- Majo, nisam te prepoznao. Izgledaš kao devojčica. Nikad bolje - rekao je Boban kad je ugledao Maju u studiju.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Maja Marijana pevačica

Inače, pevačica ove godine obeležava 30 godina karijere i zbog toga je osvežila izgled i promenila imidž. Veoma je koncentrisana na promociju novih pesama, kao i obradu starih, i na jubileja, pa nesumnjivo da joj znače pohvale i podrška, pogotovo nekog poput Bobana, za kog je vežu samo lepe uspomene i emocije iz prošlosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading