DA LI PREPOZNAJTE PEVAČICU SA SLIKE? Karijeru je započela sa 10 godina, njen glas svi OBOŽAVAJU, a kažu da je baš STROGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je karijeru započela kada je imala samo 10 godina, a danas je svi prepoznaju, cene i obožavaju njene pesme.

DA LI PREPOZNAJTE PEVAČICU SA SLIKE? Karijeru je započela sa 10 godina, njen glas svi OBOŽAVAJU, a kažu da je baš STROGA! (FOTO)

Foto: instagram.colm/snezana.djurisic_

Snezana

Ona je još kao devojčica snimala prve pesme, a prvi put u javnosti zapevala je sa samo sedam godina na manifestaciji "Studio 6 bam pruža šansu", gde se predstavila pesmom Lepe Lukić "Udati se nikad neću" i osvojila prvu nagradu.

Već sa 10 godina, odnosno 1969. godine snimila je prvu ploču, a reč je o Snežani Đurišić.

Republika

Foto: instagram.colm/snezana.djurisic_

 

Snežana je na svom Instagram profilu svojevremeno podelila fotografije iz mladosti, a evo kako je izgledala na omotu prvog albuma:

Snežana je sada članica žirija i muzički urednik "Zvezda Granda".

- Kao muzički urednik Zvezda Granda, ne spadam u deo produkcije koji se bavi ovakvim vrstama odluka i promena. Smatram da je svako ko je stručan i kompetentan, ko ima uspešnu karijeru, ko vredno radi i voli svoj posao, zaslužuje da bude deo žirija Zvezda Granda i svakako je to svako ko je sedeo i ko će sedeti na tom mestu. Ceca je svakako umetnik koji spada u ovu kategoriju i kao takva je dobrodošla - poručila je Snežana kada je Ceca Ražnatović došla u žiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading