ISPLIVALI DELOVI JOVANINE KNJIGE, DA LI ĆE OVI STIHOVI UĆI U UDŽBENIKE? Za žene koje su kao zmija, a pitome kao golub!

Autor:

Zabava

07.02.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić rešila je da napiše knjigu koja će nositit naziv "Jovanizmi", što je i otkrila u jutarnjem programu.

ISPLIVALI DELOVI JOVANINE KNJIGE, DA LI ĆE OVI STIHOVI UĆI U UDŽBENIKE? Za žene koje su kao zmija, a pitome kao golub!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Naime, voditeljka, koja ne prestaje da šokira svojim ponašanjem i izjavama, je o ovome govorila javno u više navrata, poručujući da je reč o zbirci citata, a sada je obelodanila i da ovo štivo nosi naziv "Jovanizmi".

- Za sve žene borce, žene lavice i žene koje smelo vuku životne poteze kao u šahu. Za žene koje su vrhunski stratezi. Moćne žene. Žene koje menjaju sve oko sebe, a najviše sebe same. One sa kojima muskarcima nije lako, ali zato ih muskarci i obožavaju. Žene koje su mudre kao zmija, a pitome kao golub...

 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

 

- Prava ljubav je moguća samo u pravoj slobodi. Ljubav je sloboda. Sloboda izbora i odluke da nešto srcem želiš, a ništa ne moraš. Velika je razlika izmedju ljubavi i posedovanja. Ljubav podstiče, podržava, bodri, dopušta i voli, a posedovanje grabi, zahteva i ucenjuje. Vi birate - hoće li vas kroz zivot voditi emocije ili ucene..

Inače, ovo je samo prva knjiga koju Jovana Jeremić namerava da izda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saturn

07.02.2022 16:26

Šta kaže NASA? Kada stiže meteor koji će da nas uništi? Može li malo brže? Pre izdavanja druge knjige?