ACA SOFRONIJEVIĆ PROGOVORIO O SUJETI NA ESTRADI: Muzičar otkrio šta ga je privuklo kod POZNATE voditeljke!

Autor:

Zabava

30.01.2022

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Sofronijević ispričao je u jednoj emisiji kako posmatra sujetu na estradi, a onda se dotakao i buduće supruge, voditeljke Sanje Ćulibrk.

ACA SOFRONIJEVIĆ PROGOVORIO O SUJETI NA ESTRADI: Muzičar otkrio šta ga je privuklo kod POZNATE voditeljke!

Foto: www.youtobe.com/youtube.com/ Zenska Tv

Muzičar Aca Sofronijević priznaje da u današnje vreme nije lako da se nosi sa sujetom na estradi, a kako on kaže, svojim radom i trudim je sve postigao.

- Mnogo je mala zemlja i znate kako je to u gradu, stalno do mene dolaze neki komentari i razne informacije, ko je šta rekao, ali kada radiš pošteno i iskreno ne dotiče te. Ja se ne osvrćem, ali to jednostavno ne dopire do mene jer sam ja iznad toga i gledam svoja posla. Ja volim druge da pohvalim i preporučim kolege, tako da uvek treba da budemo kolegijalni. Vodim se time da sve što želim sebi treba da želim i drugima - rekao je muzičar u emisiji "Grand Magazin", i dodao ja jedva čeka da se oženi voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

- Mora da bude svadba, mi zaista uživamo u našoj vezi, sve ide kako treba, tako da biće i toga. Moja devojka je moja inspiracija, ona je ispunila mnoge moje snove. Nisam znao kako može da bude lepo u vezi, zaista sam srećan. Privuklo me je što je lepo vaspitana i dostojanstvena, ona je prava dama - rekao je Aca i dodao da mu je njegova izabranica velika podrška u poslu što mu izuzetno znači, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading