NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Poznata voditeljka podelila detalje INTIMNIH odnosa, a onda otkrila koje igračke koristi u SPAVAĆOJ SOBI!

Autor:

Zabava

28.01.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i televizijska voditeljka Stanija Dobrojević svoje instagram pratioce redovno časti golišavim fotografijama.

NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Poznata voditeljka podelila detalje INTIMNIH odnosa, a onda otkrila koje igračke koristi u SPAVAĆOJ SOBI!

Foto: youtube.com/printscreen

Stanija Dobrojević

Lepa starleta redovno pokazuje svoje isklesano telo i hvali se raskošnim oblinama koje njene milione pratioce ostavlja bez teksta.

Nedavno se ova lepotica preselila u penthaus sa dečko Markom Markovićem, s kojim navodno planira i prinovu, kako pišu mediji.

Republika

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević

 

- Seksualni život mi je super! Vidi se na meni, sve vreme sam nasmejana. Da je drugačije bila bih namrštena. Marko i ja ne koristimo nikakva pomagala, nisu nam potrebna. Marko hoće petero dece, a ja bih troje - otkrila je starleta pa dodala:

- Ne plašim se trudnoće ni porođaja. Pa šta ako se udebljam - rekla je nedavno Stanija za Srpski telegraf.

U galeriji pogledajte seksi izdanje srpske starlete, koja sudeći prema fotografijama obožava da pozira u golišavim izdanjima i tako provocira pratioce.

Ranije se spekulisaloa i navodna vest o raskidu Stanije Dobrojević i Marka Markovića. Kako se tvrdi, Stanija je nakon njihove svađe odlučila da se vrati u Ameriku, a celu sumnju podregajao je njen selfi upravo sa aerodroma.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević

 

Domaći mediji tada su kontaktirali Staniju i od nje saznali da su lažne tvdrnje o njihovom raskidu.

- Upravo sam sletela u Njujork! Vidim da su mi u putu već raskinuli vezu. (emitikon smeha). Nije istina, naravno. Baš sam kod vas u vaskršnjem intervjuu rekla da moram do Amerike, s obzirom da Marko nema vizu, prinuđena sam da dolazim sama a valjda će se i to uskoro promeniti pa da letimo zajedno! - otkrila je tada Stanija i dodala sledeće:

- Ovde je moj drugi dom, moram da obiđem kuću i firmu, da vidim da je sve u redu i brzo se vraćam u Srbiju jer me tek tamo čeka posao i završavanje stana! - dodala je za kraj Dobrojevićeva za Espreso.

Stanija i Marko su dokazali da lažne informacije i navodi ne mogu da poljuljaju njihovu ljubav, a oni vredno rade na realizaciji svojih planova za budućnost.

Starleta se pojavila na snimanju jedne novogodišnje emisije u izazovnoj haljini.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević

Staniju je na snimanje dovezao dečko Marko Marković, sa kojim već godinama uživa u skladnoj vezi.

Ona je ponela crvenu haljinu, koja je više otkrivala nego što je sakrivala, a ponosno je istakla bujni dekolte.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Stanija Dobrojević

Silikonske grudi joj nikad nisu bile veće, dok je kosu pustila da joj pada preko ramena.

Haljinu je u jednom momentu podigla, pa se videlo da, po svemu sudeći, ne nosi donji veš, a i zadnjica je "sevnula" pred svima.

Poznato je da starleta uživa u provokativnim izdanjima, a po reakcija na društvenim mrežama, i njeni pratioci uživaju u prizoru koji im redovno pruža, dok njen dečko nema problem sa tim, jer je siguran u njihovu ljubav.

Republika

Foto: printscreen

Stanija Dobrojević u sportu Ace Lukasa

Takođe, starleta se pojavila i u nedavnom spotu Ace Lukasa, a evo kako je to izgledalo.

Aca Lukas i starleta Stanija Dobrojević imali su žestok sukob u jednom popularnom prestoničkom kazinu.

Naime, starleta je besna uletela u jedan prestonički kazino u kom je bila u toku partija pokera koju je Aca Lukas igrao sa prijateljima.

Nakon razmene nekoliko teških reči uz povišeni ton, starleta je ošamarila Acu Lukasa i ljutito u trku izašla iz kazina.

Sve ovo je deo scenarija spota za pesmu Ace Lukasa koja nosi naziv "U tri lepe", a u njoj atraktivna starleta Stanija Dobrojević glumi Lukasovu devojku kojoj smeta Acino kockanje.

Novi spot je oduševio sve Acine fanove, a na opšte oduševljenje svih on se u javnosti pojavio samo nekoliko dana nakon Lukasovog dueta “Sad i zauvek”, koji je snimio sa Draganom Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading