MERIMI SU PODMETALI NOGU! Sestra preminule pevačice otkrila dugo skrivane tajne: ŽELELA JE PROMENU! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra preminule pevačice Merime Njegomir otkrila je nepoznate planove koje je imala Merima, a koje joj je nažalost prekinula bolest.

MERIMI SU PODMETALI NOGU! Sestra preminule pevačice otkrila dugo skrivane tajne: ŽELELA JE PROMENU! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir, na veliki žalost svih, preminula je pre dva meseca, a njena sestra Nina Pavić je otkrila šta bi sve uradile da Merimu bolest nije sprečila. Ona se takođe prisetila i brojnih kolega koje su ih napustile.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Nina Pavić sestra Merime Njegomir

- Na današnji dan 2017.god. prerano nas je napustio Dobrica Vasić, sjajan mladi čovek, muzičar za primer, divan kolega, brat našeg Perice, Perica Vasić .Tri meseca pre njega moja školska drugarica Sneška je otišla, ćerka pokojnog Dragana Kneževića, poznatog kompozitora i aranžera, a pre dva meseca moja Merima Njegomir. Njih troje, Merima moja kao muzički urednik i njih dvoje kao saradnici, troje entuzijasta su pokušali da vrate u Radio Beograd pevačku grupu i omladinski orkestar. Merima moja je imala veliku želju da sve to ozbiljno zaživi i bez obzira na sve prepreke i raznorazna "podmetanja nogu" uspevala je donekle. Ni Perica ni Snežana nisu baš bili omiljeni od mnogih, jer su imali svesrdnu pomoć i podršku Meriminu i bili deo njenog tima. Sneža je radila sa pevačima, Perica sa orkestrom, a Merima sve to zajedno. Iz tog perioda su ostali mladi pevači, muzičari, ali ono što su njih troje želeli da se ostvari danas postoji samo u tragovima, na žalost. Nije ih interesovao novac ni popularnost nego da Radio Beograd nastavi tradiciju, da ima pevačku grupu i omladinski orkestar koji će da čuva i neguje kvalitetnu muziku i lepu reč .Nadam se da su na nekom lepšem mestu i zajedno. Neka im je večna slava i hvala. Anđeli sa anđelima!

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading