UHVATIM SEBE DA SE FOLIRAM! Miloš Biković iskreno o svojim životnim odlukama i PREISPITIVANJU SEBE: DETINJSTVO MI NIJE BILO BAŠ SREĆNO!

Autor:

Zabava

27.01.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković priznao je da neretko sebe preispituje, ali isto tako uhvati sam sebe kako se folira ponekad.

UHVATIM SEBE DA SE FOLIRAM! Miloš Biković iskreno o svojim životnim odlukama i PREISPITIVANJU SEBE: DETINJSTVO MI NIJE BILO BAŠ SREĆNO!

Foto: istagram.com/printscreen

Glumac Miloš Biković složio se sa mišljenjem mnogih da je pandemija koronavirusa navela sve na jedno preispitivanje.

– Generalno bi trebalo da se preispitujemo, ne samo u ovakvim situacijama. Na to nas navodi kultura, i treba da razmišljamo o svojim postupcima, jer jedino za šta nosimo odgovornost jesu naši postupci, lekcije i kako se odnosimo prema situacijama. U tom smislu jesam i stalno se preispitujem. Smatram to procesom rada na sebi. Ako čovek misli o sebi da je najpametniji i najuspešniji, onda veoma brzo postaje i bahat, zao, grub, netolerantan. Veoma je važno poći od toga koje su moje odgovornosti, greške, preispitivati ih stalno i onda se baviti sobom na zdrav, a ne narcisoidan način - rekao je Miloš Biković, pa otkriva da li je tačno da ga slava i popularnost nisu promenile kao što mnogi kažu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

– Meni bi to bilo bezveze. Mada, uhvatim ja sebe nekada i da se foliram, nisam baš imun na to. (smeh)

Glumac je otkrio i da kada ima te trenutke ''foliranja'' uhvati sebe u tome i trudi se da to promeni.

– Nekada sebe uhvatim da nešto pametujem i pravim se važan, ali tim preispitivanjem tražim te svoje momente, pa se trudim da ih anuliram i da budem iskreniji prema sebi, sagovornicima i okruženju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Kako kaže, čovek se u detinjstvu još kodira, te smatra da su njegove generacije mnogo čvršće nego novije.

- Generacije koje danas stasavaju u Srbiji, ali i na Balkanu, rasle su u jednom drugom svetu. Mi smo rasli iz neke nule, iz nekih međusobno zavađenih sredina koje su nas pripremile da budemo mnogo čvršći u rešenosti da popravimo situaciju, odnosno da svoj život kontrolišemo i uzmemo ga u svoje ruke. Nije moje detinjstvo bilo tragično, ali nije bilo baš ni srećno. Smatram da je cela ta situacija mojoj generaciji dala sposobnost. Kriza vas tera da nađete u sebi neke sposobnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Miloš je jedan od naših najuspešnijih mladih glumaca, ali ništa manje se nije snašao ni u producentskim vodama.

– Glumac samo čeka ulogu da mu se desi. I ako mu se desi dobar projekat, možda mu neće biti dobra uloga ili možda ga neće izabrati za taj film. Pa i da mu se posreći da dobije dobru ulogu u dobrom projektu, to je retko. Ja sam zaista imao taj blagoslov da mi se nekoliko puta u karijeri desi da igram u hitovima: “Montevideo”, “Južni vetar”, “Sluga” u Rusiji... To je velika sreća. Ali, kada ste producent, onda možete malo više da utičete na to da se takvi projekti dese. Bilo mi je potrebno da se, osim glume, kreativno izrazim na još jedan način. Nadam se da ću uskoro biti spreman i da režiram - kaže Biković i dodaje da svoj mir pronalazi u treningu, čitanju i filmovima, prenosi Gracija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading