LJUBA ALIČIĆ POBEGAO SA 5.000 EVRA! BRUKA I SRAMOTA pevača, spakovao sav BAKŠIŠ I ZBRISAO!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

27.01.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Aličić pevao je u jednoj kafani, a po završetku nastupa sav bakšiš je uzeo za sebe i pobegao.

LJUBA ALIČIĆ POBEGAO SA 5.000 EVRA! BRUKA I SRAMOTA pevača, spakovao sav BAKŠIŠ I ZBRISAO!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ljuba Aličić nastupao je sa Milenom Sandić u popularnoj beogradskoj kafani, a osim pozamašnog honorara, on je s bakšišom pobegao i nije ga podelio s koleginicom. Ovu bruku su svi prisutni prokomentarisali, a muzičari su bili saglasni da to folker često radi.

- Ljuba se dobro opario, smešili su mu se brci. Svoj hit "Šeherezada" izveo je više puta, kafana je bila puna i ljudi su se odlično provodili, a bakšiša je bilo na sve strane. Kad je video da jedan imućni čovek ne štedi novac da se baš uz tu numeru provede, ponavljao ju je koliko god puta da je trebalo. I isplatilo mu se, kući je odneo oko 5.000 evra bakšiša, plus honorar koji je ugovorio s vlasnicima kafane. Posle pauze s nastupima koju je imao zbog korone, ove pare su mu dobrodošle - kaže naš izvor koji se to veče provodio u kafani u kojoj je Aličić nastupao do duboko u noć.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ljuba Aličić uzeo sav bakšiš za sebe

Kako dalje saznajemo, folker nije nastupao sam, to veče s njim je pevala dosta mlađa koleginica Milena Sandić, koja je ovog puta ostala kratkih rukava što se bakšiša tiče.

 

 

- Folker na kraju večeri više nije imao gde da stavlja novac, puni džepovi su mu bili. Kad je došlo vreme da se razilaze i kad su gosti s kafane polako počeli da odlaze kućama, Ljuba je sve pare spakovao u torbicu i zbrisao, što je mnoge iznenadilo. Uz njega je celo veče nastupala i pevačica Milena Sandić, svi su očekivali da će Aličić da joj da bar deo novca koji je dobio, što ovog puta nije bio slučaj, pa je njegova koleginica ostala kratkih rukava. Muzičari koji ga dobro poznaju komentarisali su da Ljuba to često radi, samo nestane sa bakšišom. Tako je i sada bilo, samo je zbrisao, što je velika sramota - zaključio je naš izvor.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mm

27.01.2022 23:12

Gmaz... Sto muzicari rade sa njim, neka peva sam

Odgovori 10 2
Jana

28.01.2022 01:32

Džukela lopovska Obraz djon

Pravedan

28.01.2022 11:47

Nista novo..to oni svi rade..bio sam na svadbi gde su pevali Rada Manojlovic i Darko Lazic..imali su ugovorenu tarifu za vece..uzeli su jos 8.000 evra iz baksisa grupe Medeni mesec, koji su svirali za baksis i - odleprsali sa menadzerom..

Irena

28.01.2022 17:06

Ok, razumem da je uglavnom bakšiš zaradio sam, ali, ipak, jedan deo je trebalo dati i njoj, a isto tako i muzičarima, jer on ne bi mogao da peva bez muzike, tj ne bi to bilo to.