LUKAS IZGUBIO PENTHAUS OD 500.000 EVRA! Folkeru DUGOVI stigli na NAPLATU, zbog KOCKE živi kao PODSTANAR!

Autor: Melina GVERO

Zabava

27.01.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luksuzni stan na Voždovcu koji je pevač renovirao po najnovijim standardima izgubio je zbog ogromnog duga, a sada za taj isti stan plaća kiriju, pa je sam sebi podstanar.

LUKAS IZGUBIO PENTHAUS OD 500.000 EVRA! Folkeru DUGOVI stigli na NAPLATU, zbog KOCKE živi kao PODSTANAR!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kako Srpski telegraf i portal Republika.rs ekskluzivno saznaju, pevač Aca Lukas izgubio je luksuzni stan na Voždovcu zbog velikog duga, a sada za taj penthaus mora da plaća kiriju da bi u njemu živeo, te se sada vodi kao podstanar.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Aca Lukas zbog dugova izgubio stan

Naime, Lukas je zbog poroka kojem se često prepusti izgubio i nekretninu koja se nalazi na Bulevaru oslobođenja na Voždovcu. Svojevremeno se spekulisalo da je Aca za ovu luksuznu nekretninu iskeširao 500.000 evra, a sudeći po nameštaju i vrednim umetničkim portretima nije štedeo ni prilikom opremanja. Međutim, zbog starih dugova koji su došli na naplatu i po izvršenju Lukas je ostao bez stana.

- Aca je luksuznu nekretninu koju je dodatno renovirao po poslednjim standardima izgubio na kocki, ali je nastavio da živi u njoj i to pod kirijom. On sada mora da plaća mesečno da bi tu ostao jer je bukvalno podstanar u svom doskorašnjem stanu - otkrio je izvor blizak pevaču za Srpski telegraf i portal Republika.rs i dodao:

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Aca Lukas plaća kiriju za sopstveni stan

- Nije mu bilo svejedno kada je došlo do toga, ali bar je mogao da se dogovori da i dalje uživa u raskošu iako više nije njegov. Kako sam čuo, on sa tim čovekom petlja razne neke stvari da bi se do kraja oslobodio duga, tako da nije čudno što mu je ovaj ponudio da mu plaća kiriju.

Inače, folker je, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, otkrio unutrašnjost luksuzne nekretnine, pa iznenadio basnoslovno skupim detaljima poput belog klavira, džakuzija u spavaćoj sobi i vrednih umetničkih portreta, kojim se malo ko može pohvaliti. U dnevnoj sobi, u kojoj provodi najviše vremena, nalazi se beli klavir, kao i klavijatura, a kako je Aca ljubitelj igrica, neizostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda baš kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas na kocki izgubio stan

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, pa ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene s decom, ali i crteže naslednice Viktorije. Poseban kutak posvetio je policama na kojima su mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

 

 

Lukas: Na kocki sam izgubio 70 miliona evra

Pevač nikada nije skrivao da su poroci sastavni deo njegovog života, pa je jednom prilikom otišao korak dalje i priznao da, iako zarađuje basnoslovnu sumu novca na godišnjem nivou, zbog velikog poroka izgubio je čak 70 miliona evra.

- Godišnje zarađujem između milion i po i dva miliona evra. Na kocki sam izgubio oko 70 miliona evra, ali sam u životu zaradio više od 100 miliona. Ja sam zapravo ozbiljan milioner. Ni zbog čega mi u životu nije žao, pa ni novca koji sam izgubio. Moj je, zaradiću ponovo - rekao je Lukas jednom prilikom za Stori.

Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogromno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Lukas čak i u kupatilu ima umetničke fotografije. Prema rečima izvora, samo za renoviranje jednog kupatila, a ima dva, pevač je izdvojio više od 5.000 evra. Pošto je za vreme korone imao manje poslovnih obaveza, rešio je da se pozabavi ulaganjem u džakuzi, koji je sastavni deo njegove spavaće sobe, te se istim pohvalio na društvenim mrežama, podelivši fotografiju kada je sve bilo skockano.

- Aca je izabrao hidromasažni džakuzi poslednje generacije s termalnom vodom i masažerima izuzetne snage, s nekoliko brzina i različitim vrstama mlazova. Ovaj hir ga je koštao više od 5.000 evra, a kako voli da uživa, ne bi me začudilo da reši da kupatilo pregradi i u njega instalira i mini kućnu saunu - opisao je tada izvor za medije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nebojša

28.01.2022 03:40

Baš mi ga žao... Evo, i zaplakaću

Djani...

28.01.2022 06:52

Nek zove rumenica da ga vadi...