NISAM JE TUKAO, TORTURE SAM TRPEO JA! Nakon što ga je optužila za FIZIČKO ZLOSTAVLJANJE, oglasio se bivši muž pevačice!

Autor:

Zabava

27.01.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pevačica Teodora Toković iznela optuđbe na račun bivšeg supruga da je vršio fizičko nasilje nad njom, oglasio se i on i celu priču demantovao.

NISAM JE TUKAO, TORTURE SAM TRPEO JA! Nakon što ga je optužila za FIZIČKO ZLOSTAVLJANJE, oglasio se bivši muž pevačice!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica i pobednica Zvezda Granda Teodora Toković nedavno je iznela optužbe na račun bivšeg supruga, tvrdeći da je trpela porodično nasilje i da joj je u celoj priči najžalije ćerkice koja je sve to morala da preživljava.

 

 

Tim povodom oglasio se i njen bivši suprug, trener i kik-bokser, koji kako kaže nikada nije podigao ruku na nju.

- Želim da demantujem optužbe bivše supruge Teodore Toković. Bili smo u braku 11 godina, nisam nasilnik i nikada ne bih udario žensko. Imam ćerku za koju sam veoma vezan. Ne znam na koji način osoba građe kao ja može da udari žensko, a da je ne povredi ili, ne daj Bože, ono najgore - rekao je za Kurir i dodao:

 

 

- A što se tice psihičke torture, trpeo sam je ja. Trpeo sam to što je veoma često dizala ruku na našu ćerku, što imam dokumentovano na snimku. To mi je veoma smetalo, to je jedan od razloga zašto sam prestao da je volim. Ne želim da je blatim, ona je dobra osoba i majka mog deteta, znam da je izbacila novu pesmu i ona kaže da su novinari zbog toga malo naduvali priču.

Podsetimo, Teodora je u iznela sledeće u Grand magazinu:

-Znate, ja sam se udala mlada, dobila dete, sve je bilo lepo dok me prvi put nije udario. Neću da patetišem sad, ali tog trenutka sam znala da je kraj. Za svađu je potrebno dvoje, ali ne i batine koje sam dobila nekoliko puta od njega. Žao mi je moje ćerkice koja je kroz sve to prolazila. Divim se ženama sa javne scene koje su izašle javno i sve rekle pa i prijavile muškarce od kog su trpele nasilje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading