DETALJ O ŽIVOTU SAŠE MATIĆA KOJI NIKO NE ZNA: Svi misle da je bio ODLIČAN đak, a imao je DEBELE UKORE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Saša Matić pred našim kamerama priznao je zbog čega je dobio ukor u školi.

DETALJ O ŽIVOTU SAŠE MATIĆA KOJI NIKO NE ZNA: Svi misle da je bio ODLIČAN đak, a imao je DEBELE UKORE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevač Saša Matić pojavio se u osnovnoj školi ,,Banović Strahinja" kao domaćin povodom školske slave Sveti Sava, tim povodom ekipa portala Republika.rs bila je na licu mesta, te smo popričali sa njim, a on nam je otkrio detanje o njeogovom detinjstvu. 

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Saša Matić

 

- Ja sam dobio poziv od direktorke škole, sa zadovoljstvom sam prihvatio da budem domaćin, jer su ove moje ćerke ovde bile. Ovo je dan kada smo svi imali školsku slavu, ćerka se sprema danas za hor ovde u školi, pa me je to asociralo da sam ja uvek bio vodeći glas kada je hor u pitanju - izjavio je Saša, pa otkrio da je uvek bio ,,glavna faca" u školi kada su u pitanju školske priredbe:

 

 

- I zbog pevanje, i zbog sviranja, kako nisam. Profesori su u muzičkoj školi se jako ljutili kada smo mi svirali neku drugu vrstu muzike, kada su čuli kako mi to dobro radimo, dozvolili su nam. 

Potom je Saša otkrio pred našim kamerama i da je imao jedan ukor tokom njegovog obrazovanja, a to samo zbog toga što nije dolazio na časove hora. 

Republika

Foto: ST/ V. Lukić

Saša Matić i školska priredba

 

- Imao sam ukor zato što sam bežao sa časova hora, to je bilo kasno, ja sam smatrao kao muzičar da nema potrebe da budem tu - ispričao je Saša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading