POZNATA PEVAČICA SE TAJNO UDALA ZA BIKOVIĆA: Procurila fotka sa venčanja, venčanica PAPRENO SKUPA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović prećutala je javnosti da je uplovila u bračne vode sa glumcem Milošem Bikovićem, a sada je isplivala fotografija zbog koje su svi ostali u šoku!

POZNATA PEVAČICA SE TAJNO UDALA ZA BIKOVIĆA: Procurila fotka sa venčanja, venčanica PAPRENO SKUPA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Pevačica Milica Todorović nakon emotivnog kraha sa bivšim dečkom Petrom Strugarom odlučila je da ljubavni život sakrije do očiju javnosti. Međutim, na Instagramu je procurila fotografija sa njenog tajnog venčanja.

 

 

Mladoženja na fotografiji je jedan od trenutno najuspešnijih glumaca na našim prostorima Miloš Biković. Na Instagram profilu pojavila se fotografija Milice u beloj venčanici i Bikovića u svečanom odelu. Naravno da je u pitanju foto montaže, kojom su se pozabavili fanovi pevačice, a sve kako bi mu čestitali rođendan koji je nedavno proslavio. 

 

 

Fanovi su ostali zabezeknuti, jer je fotografija toliko verodostojna napravljena, da se počelo spekulisati da li su Biković i pevačica zaista u emotivnoj vezi. Međutim, ispod fotografije stoji objašnenje da je u pitanju samo šala. 

 

 

Bilo kako bilo, niko ne može da ospori da na ovoj fotografiji izgledaju vrlo slatko zajedno, pa ko zna šta nosi noć, a šta dan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Dejan

27.01.2022 18:07

Fotoshop

Lara

27.01.2022 23:08

Pa bolje i naša Milica Todorović nego ona crnogorka. Ona je baš slatka , dobro peva , glumi , imitira ,igra , multimedijalna damica , bili bi ok par.

Odgovori 14 5
Bora

28.01.2022 15:18

A ja taman htedoh da napišem, čestitam.