BELI VENAC OD DVOGODIŠNJE ĆERKE NAJEŽIO SVE! Malena Antonija posvetila ocu Akiju potresne poslednje reči: TATA....! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Aleji velikana na zagrebačkom groblju sahranjen Aki Rahimovski koji je preminuo 22. januara u 66. godini.

BELI VENAC OD DVOGODIŠNJE ĆERKE NAJEŽIO SVE! Malena Antonija posvetila ocu Akiju potresne poslednje reči: TATA....! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ/youtube.com/cropix

Aki Rahimovski napustio nas je u 66. godini, 22. januara, a danas je sahranjen u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Republika

Foto: Printskrn:Youtube/ 24sata

Aki Rahimovski sahrana

 

Porodica i prijatelji su se okupili da isprate Akija na večni počinak, a među njima su bila i njegova deca Dina i Kiki Rahimovski koji su u suzama uputili poslednji pozdrav ocu.

Republika

Foto: Printskrn:Youtube/ 24sata

Aki Rahimovski sahrana u Aleji velikana

Aki ima i dvogodišnju ćerku Antoniju, koja nije bila na sahrani, ali venac u obliku srca koji je stajao ispred kovčega mnoge je naježio.

Naime, venac od belih ruža u obliku srca, posvetila je ćerkica Antonija svom preminulom ocu uz reči koje su rasplakale mnoge: ''Tata, rada te imam''. Aki je Antoniju dobio sa Slovenkom Barbarom sa kojom je živeo u Sloveniji, prenosi Index.hr.

Republika

Foto: youtube.com/cropix

Venac od ćerke Antonije

Okupljene je rasplakao i emotivni govor ćerke Edine Rahimovski.

- Jednom prilikom si rekao da je lako biti visok, ali teško biti velik, velik čovek. Hvala ti tata što si me naučio kako je čovek samo malen pod zvezdama. Ajde begaj, tako si mi govorio, begaj kćeri. Begaj tata jer im je dosadno gore bez tebe. I samo da znaš, samo ti, tata, i nitko kao ti. Volim te tata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading