ANA BEKUTA SEBI OVO NIKADA NE MOŽE DA OPROSTI: Veliki komad mog srca je tada OTKINUT i ta RANA nikada neće ZACELITI!

Autor:

Zabava

27.01.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta ogulila je dušu o rani koja je boli već 45 godina, a ovo sebi nikada neće oprostiti.

ANA BEKUTA SEBI OVO NIKADA NE MOŽE DA OPROSTI: Veliki komad mog srca je tada OTKINUT i ta RANA nikada neće ZACELITI!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ana Bekuta je dobila sina Igora Polića sa 17 godina u vanbračnoj zajednici, a u trenutku kada je ostala trudna bila je u srednjoj školi pa je sina morala da ostavi u dom za nezbrinutu decu.

Republika

Foto: Promo foto

Ana Bekuta

Tada su se njeni roditelji našli na stubu srama jer ih je selo odmah osudilo, a pevačicu je ovo užasno bolelo.

- Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih - govorila je Ana ranije i dodala da su je u selu smatrali nečasnom:

Republika

Foto: Promo foto

Ana Bekuta

- Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio. Da sam se rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali - priča Ana.

Republika

Foto: instagram.com

Ana Bekuta i Mrka

Bekuta nikada nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je njen sin u domu i da se neko drugi stara o njemu, pa je donela odluku da se bavi pevanjem kako bi mogla da mu stvori uslove za život.

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Bekuta

- Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - pričala je Ana ranije za medije, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoma

27.01.2022 15:14

Svaka cast Ana, izborila si se sa predrasudama nasih predaka. Ti si majka heroj.