GODIŠNJICA SMRTI LEGENDARNOG MUZIČARA NEĆE BITI ODRŽANA: Ćerka Đoleta Balaševića IZNENADILA sve, a RAZLOG će vas ZAPREPASTITI!(FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Balašević je preminuo pre godinu dana, a sada se oglasila njegova ćerka, Jelena Beba Balašević, i otkrila zašto neće biti pomena.

GODIŠNJICA SMRTI LEGENDARNOG MUZIČARA NEĆE BITI ODRŽANA: Ćerka Đoleta Balaševića IZNENADILA sve, a RAZLOG će vas ZAPREPASTITI!(FOTO)

Foto: Printscreen/Republika

Legendarni muzičar Đorđe Balašević preminuo je pre godinu dana u 67. godini života u Novom Sadu, a za dvadesetak dana biće prva godišnjica od njegove smrti.

Đoletova ćerka, Jelena Beba Balašević, oglasila se i objasnila da porodica neće održati jednogodišnji pomen:

Republika

Foto: Republika

Đorđe Balašević

- Obeležavati dan kad je neko tvoj otišao sa ovog sveta, nije nešto što se ikad praktikovalo u našoj kući. Ne zbog “nedostatka poštovanja” nego upravo suprotno. Tog nekog sećaš se svaki dan, srećeš ga u bezbroj malih dnevnih događaja, od ulice kojom ste prolazili, pesmi koju ste komentarisali, sportskom događaju, susretu sa zajedničkim likovima. I ne, nije ti potreban taj datum u godini da bi obeležio svoje sećanje na tog nekog. Od svih prelepih i predragocenih dana koje provedeš sa tim nekim, gotovo je uvredljivo obeležavati baš taj dan - napisala je Jelena na svom Facebook nalogu.

 

 

Jelena je nakon smrti svog oca počela da piše pesme, a sada se osvrnula na njegovu muziku, ali i fanove:

- Oni koji su slušali i razumeli Đoleta, setiće se da je on tu neminovnost u svom fazonu zvao “formalnost koju treba da obavim”… Dan kad sam rođen, Sveti Luka, Bogojavljenska noć, Prvi januar popodne, Noć kad je Tisa nadošla, i tako dalje, da ne govorim o tome da je napisao i knjigu koja u svom nazivu ima i Kalendar - priča Đoletova ćerka i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Jelena Balašević

- Pa sigurno možemo da izaberemo neki drugi datum koji bi daleko adekvatnije išao uz imidž Večitog Klinca koji nas je tolike godine radovao… Ako želimo da pokažemo svoje poštovanje, zahvalnost, ljubav i sreću što smo voleli Nekog, logičnije je da to bude dan kad je on stigao na ovaj svet… A ne otišao sa njega… Dakle, samo za one koji drugačije gledaju na sve to: svećama je mesto, zna se gde… Imajte poštovanja i razumevanja prema nama koji živimo u Jovana Cvijića… Mislim da nema potrebe dalje da objašnjavam zašto… Te sveće imaju svoj pridev koji izbegavam da koristim sada, ali odnosi se na lokaciju… A to nije porodična kuća - smatra Balaševićeva koja se prisetila svog oca i veze sa njim:

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Jelena Beba Balašević

- Svi vi ostali koji kapirate, izvinite što moram tako direktno da se obratim… To je samo za malobrojne likove koji su se prošvercovali u fanove, ubrljali nam ime i imidž pravih Đotova, bavili se time ko je šta od nas obukao, rekao, napisao, zabranjivao i druga lupetanja Zaludnih koji su pogrešno doživeli mog oca na prvom mestu…

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Beba Balašević

- Što se mene tiče, ma koliko to grubo zvučalo, oni koji od čitavog tog života i njegovog bezvremenog dela izaberu da obeležavaju taj datum, nisu ništa ukapirali Đoleta. Ne pitajte me kako znam - rekla je Beba u svojoj objavi, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Jovan

27.01.2022 14:21

Pa naravno ne znam kako to rade ostali ali mi Srbi u Vojvodini nemamo te bolesne paganske obicaje iz ruralnih sredina gde otkopavaju svoje mrtve ili prave kuce na grobljima. I ko zna jos kako orgijaju sa svojim mrtvima i upokojenima kao neki nekrofili i bolesnici. Meni su i dace licno bolesne neko ti je umro a ti ides da se nazderavas kao zivotinja. Ko je iz Vojvodine znace o cemu govorim a ko nije taj ce naci hiljadu i jednu zamerku ali sta ces kulturolske i civilizacijske razlike.

Odgovori 12 41
Živojin

27.01.2022 15:54

Posle smrti svog oca ona misli da je najpametnija u Srbiji.

Odgovori 28 11
Janko

27.01.2022 17:14

Ona nije Đole. Ona je samo njegova ćerka ali se poistovetila sa Đokom i donosi odluke u njegovo ime. Ona je još zelena i nerazumna.

Odgovori 27 9