GLUMICA OBJAVILA SNIMAK SA POROĐAJA: Marija Petronijević šokirala pratioce ovim KADROVIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.01.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marija Petronijević objavila je snimak sa porođaja, a njeni pratioci ostali su u šoku zbog kadrova koje su videli.

GLUMICA OBJAVILA SNIMAK SA POROĐAJA: Marija Petronijević šokirala pratioce ovim KADROVIMA! (VIDEO)

Foto: Facebook.com

Popularna glumica Marija Petronijević poznata je po tome što je gradsku buku zamenila mirnim zvucima u rodnom selu Visibabe, nadomak Požege, gde voli da se opušta i uživa u svim blagodatima takvog života. Nakon odluke da se vrati u selo, Petronijevićeva je zadala sebi zadatak da se tokom viška slobodnog vremena bavi poljoprivredom, što je iznenadilo javnost, jer to niko nije očekivao. 

 

 

Na Instagram profilu redovno objavljuje dogodovštine sa sela, no ona je naišla i na probleme koji se sve češće javljaju, a radi se o hobiju kojim je počela da se bavi. Naime, kako je već poznato javnosti, prošle godine susrela se sa teškim nevremenom koje je uništilo čak 25 tona polje jagoda, zbog čega je ona bila tada izuzetno nesrećna i razočarana. 

 

 

- Plače mi se sada, ne znam šta drugo. Šteta je izuzetno velika, uništeno mi je 25 tona jagoda. Najavljivana je oluja u mom kraju, ali nisam bila svesna da će biti tolikih razmera i da će se ovo desiti. Grad je bio jak, a veliki napor je uložen da jagoda bude savršena. Ne znam šta će biti dalje, mora da prođe neko vreme pa da vidimo. Ovo je prva godina da sam počela sa uzgajanjem i mnogo mi je teško što se ovo desilo - rekla je glumica tada.

 

 

No, stvari su se od tada popravile, a na njenom posedu dogodio se prelep događaj koji je glumica dokumentovala, a potom i podelila na svom Instagram profilu.

 

 

Reč je o porođaju jedne od ovaca na njenoj farmi, prinova je oduševila Mariju, a u opisu snimka kratko je napisala.

- Upravo jedan novi život počinje da živi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading