JANA ŠUTNULA VERENIKA ZBOG SADAŠNJEG MUŽA! Kraljica bakšiša otkrila detalje PRVOG SUSRETA sa suprugom: BILA SAM U OZBILJNOJ VEZI, ALI OVO JE BILA LJUBAV NA PRVI POGLED!

Autor:

Zabava

26.01.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jana Todorović priznala je da je verenika i ozbiljnu vezu šutnula zbog sadašnjeg supruga u kog se kako kaže zaljubila na prvi pogled.

JANA ŠUTNULA VERENIKA ZBOG SADAŠNJEG MUŽA! Kraljica bakšiša otkrila detalje PRVOG SUSRETA sa suprugom: BILA SAM U OZBILJNOJ VEZI, ALI OVO JE BILA LJUBAV NA PRVI POGLED!

Foto: instagram.com/janavip2011

Pevačica Jana Todorović ispričala je u utorak uveče u emisiji "Amidži šou" da je verenika ostavila zbog sadašnjeg supruga Ivana, koji je očarao na prvi pogled! Kraljica bakšiša kaže da je muža upoznala tako što je na preporuku njene kume došao da je čuje kako peva jer mu je bila potrebna pevačica za otvaranje restorana u Minhenu, pa se tada za nekoliko minuta rodila ljubav. Ništa ne bi bilo neobično da Jana u tom trenutku nije bila u skladnoj vezi s klavijaturistom iz benda, koji je bio i njen verenik, pa mu je dala otkaz čim je upoznala Ivana.

- Supruga Ivana sam upoznala kada ga je moja kuma poslala na Kosovo da čuje kako pevam jer mu je trebala pevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu. Pravio je veliko veselje, zvao je goste i hteo je da bude siguran da će da ima dobru muzičku ekipu. Ja sam tada bila u ozbiljnoj vezi s klavijaturistom iz benda, bio je moj verenik i maltene čim je Ivan došao i parkirao se u Prištini, rodila se ljubav na prvi pogled, koja, evo, traje preko 20 godina. Čim sam ga videla, zagledala sam se. Bio je lep, mlad, nekako po mom ukusu i znala sam da će nešto tu da se dešava. Posle je moj klavijaturista dobio otkaz, počelo je bombardovanje u međuvremenu i ja sam otišla odavde - rekla je folkerka.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

 

 

Jana vlasnica vile od 10 miliona

Jana Todorović skrenula je pažnju medija kada je u javnosti isplivalo da poseduje ogromnu vilu van Srbije, koja vredi milione! Naime, folkerka je zapravo snaja Svete Todorovića, čoveka koji u Minhenu i Beogradu ima imperije. Njegove vile, auto-parkovi, spratovi s odećom, obućom liče na tržne centre. Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna, a kamoli da ima ovako vrednu nekretninu. U dvorcu je čak i snimila spot za baladu "Ja sam tvoja", ali nije pričala da je u pitanju njena građevina. Ako je suditi po videu, jasno je i to da je dvorac smešten u mirnom delu predgrađa Nirnberga, kao i to da okolina oduševljava pejzažom i kulturno-istorijskim bogatstvom. Procenjuje se da vredi preko 10 miliona evra.

Ognjen Amidžić se tada našalio, pa je Janu pitao čime se Ivan dovezao, kao i da slučajno nije pala na njegov auto, umesto na lepotu, pa su se gosti smejali u studiju.

- Ivan je vozio auto G klase u to vreme. Nije to bio neki luksuzni automobil, već skromna mašina. Kada je čuo kako pevam, otišli smo na ručak on, moj bivši momak i ja, pa sam tada otpevala Cecinu pesmu "Nagovori". Odmah je pao na to, rodila se ljubav i, eto, posle nekog vremena dobili smo našu ćerkicu Kristinu Džulijen. Ona je plod velike ljubavi, ponosna sam na nju - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading