U DEPRESIJI JE I LOŠE! Goca Šaulić u SVE GOREM STANJU, krije od dece ISTINU!

Autor:

Zabava

26.01.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Šaulić ni nakon tri godine ne može da se pomiri sa tim da njenog supruga Šabana Šaulića nema.

U DEPRESIJI JE I LOŠE! Goca Šaulić u SVE GOREM STANJU, krije od dece ISTINU!

Foto: prntscreen/Objektiv

U februaru se navršava tri godine od tragične smrti kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, a njegova porodica se ne miri sa gubitkom, naročito njegova supruga Gordana.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Šaban Šaulić poginuo je 2019. godine

- Goci je jako teško, nikad se neće navići i prihvatiti činjenicu da njenog Šabana više nema. Ona skoro svaki dan posećuje njegov grob, priča sa njim i stalno ga sanja. Kao da su nastavili da budu zajedno na neki drugi način. Ona ga oseća i zna da je tu pored nje. Nama se to ne sviđa, kažemo joj da je u depresiji, često je zamišljena i tužna. Njena deca daju sve od sebe da je trgnu, stalno su kod nje i velika su joj podrška, da nema njih ne znam šta bi bilo sa njom - kaže drugarica Goce Šaulić, koja dodaje da Šaulićeva udovica sve pokušava da sakrije od dece:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Gordana Šaulić ne miri se tim da Šabana nema

- Ne želi njih da sekira, krije da je često na groblju, ne želi da ih opterećuje i podseća da im otac nije živ. Šaban je i dalje njena životna ljubav i kada priča o njemu uvek priča u sadašnjem vremenu, jednostavno se ne miri sa tim da je sama - kaže ona i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Gordana Šaulić krije od dece da je loše

- Ne želi da se pojavljuje u javnosti, slabo se i druži, mir pronalazi u njihovom domu koji je pun Šabanovih slika. Radost joj pričinjavaju jedino deca, zbog kojih i gura dalje. Ja takvu ljubav još nisam videla - završava njena prijateljica za Svet.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading