MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O BORBI SA RAKOM: Četiri puta je išla pod nož, a za dlaku je izbegla SIGURNU SMRT! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mira Škorić progovorila je o njenoj borbi sa kancerom.

MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O BORBI SA RAKOM: Četiri puta je išla pod nož, a za dlaku je izbegla SIGURNU SMRT! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Pevačica i jedna od istaknutijih umetnica domaće javne scene Mira Škorić 2018. godine prvi put otvoreno je progovorila o svojoj bolesti. Naime, malo ko zna da je Mira Škorić obolela od kancera, sa čime se snažno borila, a ona je tada ispričala da se zbog raka operisala čak četiri puta. 

Iako ne voli da priča o svojoj bolesti, pevačica je odlučila da svim ženama koje boluju od kancera ukaže da uvek trebaju da se bori i da se nikada ne predaju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

 

- Ja sam borac. Ne volim da me sažaljevaju, ne volim da o toj bolesti pričam poput pojedinih javnih ličnosti, ne tražim pomoć, borim se sama. Mada, moram da priznam da su me boleli pojedini novinski naslovi kako sam se povukla i prestala da pevam - ispričala je Mira za medije, pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

 

- Primer sam nemarne osobe kada je reč o zdravlju. Kod lekara sam tada došla poprilično kasno. I kad god se setim toga, nije mi dobro. Istina je ta da sam četiri puta operisana. O tome nikada nisam govorila, a kada sam odlučila samo zato da bih, ako je to moguće, probudila svest kod drugih ljudi da ne ponove moju grešku i povedu računa o svom zdravlju - zaključuje pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading