PEVAČICI OTETO DETE, JOVANA JEREMIĆ UMEŠANA U SVE: Voditeljka otkrila sve detalje, SINA NIKAD VIŠE NIJE VIDELA! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je aferu pevačica Dragice Lezić, kojoj je suprug navodno oteo sina, kog nije više nikada videla.

PEVAČICI OTETO DETE, JOVANA JEREMIĆ UMEŠANA U SVE: Voditeljka otkrila sve detalje, SINA NIKAD VIŠE NIJE VIDELA! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/premijera

Jovana Jeremić

Poznata pevačica Dragica Lezić Petrović koju publika zna pod imenom Gaga Dolar iznela je tvrdnje uživo u programu da joj je muž oteo dete, zbog čega je ona duboko klonula duhom. U emisji kod voditeljke Jovane Jeremić Dragica je ispričala kroz kakav je pakao prolazi od kada joj je muž navodno preoteo sina. 

U pitanju je maloletni dečak, sin Mihajlo, a kako Dragica govori, već dve godine bije bitku za starateljstvom nad njim. Suprug pevačice je u septembru 2019. godine predstavio da je ona pretukla dete, nakon čega je usledilo oduzimanje deteta od nje, posle čega ga nikad više nije videla. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dragica Lezić

 

Njen sin se u jednom trenutku vodio kao ničije dete, ali je ipak sve vreme boravio kod oca.

- Trudim se da budem dobro, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazim već dve godine i tri meseca bez ikakvog kontakta sa sinom, bez viđanja... Desilo se to da je 7.septembra 2019. godine suprug čuo da hoću da se razvedem, da više ne mogu da trpim psihičko i fizičko nasilje. Tražila sam preko snaje koja je pravnica da potraži pomoć naše države, obavešten je MUP, ambasada...U međuvremenu on je seo u automobil, otišao u policiju i prijavio me da sm tukla dete. Policija stiže, mislila sam da je to pomoć koju sam ja tražila, ali nije bilo tako - navodi Gaga Dolar.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dragica Lezić i Jovana Jeremić

 

Kroz suze je pričala o sinu, koji je rođen 16. januara 2015. godine. U januaru 2022. napunio je sedam godina, a kako pevačica tvrdi poslednji put ga je videla kada je imao četiri. Još uvek Dragica nije razvede, jer je brakorazvodna parnica i dalje u toku. 

- Svi smo državljani Srbije. Nikada nismo dobili vizu za tih sedam godina - navela je Gaga Dolar i dodala da joj njegova sestra pretila i tražila od nje da ga ne prijavljuje.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić Novo jutro

 

Pevačica tvrdi da je sedam godina trpela psihičku torturu. U momentu kada se udala i dobila dete, posvetila se porodici, a karijeru ostavila po strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading