REPER OSTAJE IZA REŠETAKA: Evo zbog čega je Numeru produžen pritvor!

Autor:

Zabava

25.01.2022

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperu Urošu Radivojeviću (28) poznatijem kao Numero, koji je juče optužen zbog nasilja nad bivšom vanbračnom partnerkom L.C., Prvi osnovni sud u Beogradu danas je produžio pritvor za još 30 dana.

REPER OSTAJE IZA REŠETAKA: Evo zbog čega je Numeru produžen pritvor!

Foto: youtube.com/printscreen

Sud mu je na predlog tužilaštva produžio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo - rekla je portparol suda Bojana Stanković.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Numero je, podsetimo, uhapšen početkom januara. Optužnim predlogom koji je juče podnet sudu, tužilaštvo je zatražilo da sud Radivojevića osudi na kaznu od godinu i po dana zatvora zbog krivičnog dela nasilje u porodici, kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine. Tužilaštvo je takođe ukazalo da je istražujući ovaj slučaj došlo do saznanja da je on izvršio krivična dela u odnosu na još dve ženske osobe na osnovu čega je formIran poseban predmet protiv njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading