KRALJICA SILIKONA SAD FURA PRIRODAN IZGLED: Starleta izvadila implante i plava sočiva, nikada je ne biste PREPOZNALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2022

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plastična hirurgija je nekada bila stvar prestiža, a cena, recimo, silikonskih grudi, dostizala je cenu stana u Beogradu.

KRALJICA SILIKONA SAD FURA PRIRODAN IZGLED: Starleta izvadila implante i plava sočiva, nikada je ne biste PREPOZNALI! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPink

Danas se sve promenilo. Pristupačne cene estetskih zahvata omogućile su svima da koriguju svoj izgled lako i brzo, međutim, opsesija lepotom neretko da postane ozbiljan problem - pogotovo kada intervencije mogu da ugroze zdravlje.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Drugo pitanje koje se nameće je šta se smatra "lepim" i gde treba postaviti granicu, pa su mnogi bili na meti kritika zbog svog veštačkog izgleda. Jedna od njih je starleta, Tijana Đuričić, poznatija kao "kraljica silikona", čija je fotografija na društvenim mrežama postala viralna i zaprepastila javnost.

Pre nekoliko godina, javnost je šokirano zurila u fotke "prenapumpane" crnke koja se na društvenim mrežama hvalila uvećanim usnama i grudima, a napadno plava sočiva su dodatno doprinela njenom neprirodnom izgledu. 

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Tijana Đuričić

Na toj fotografiji pozirala je sa drugaricom koja je očigledno delila istu strast prema estetskim zahvatima, a mediji su odmah stupili u kontakt sa njima. Tijana je bila gošća u emisiji "Magazin In" u kojoj je još jednom šokirala svojim stavom, i pokrenula javnu raspravu o starletama, estetici, lepoti, samopouzdanju i uopšte, vrednostima u današnjem društvu.

Tijani je popularnost donela i učešće u rijaliti šou programu "Farma", i tada je isplivala njena fotografija pre svih estetskih zahvata. Mnogi su komentarisali da joj promena izgleda uopšte nije bila potrebna, ali je Duričićka odbijala svako mišljenje koje se kosi sa njenim.

 

 

A onda, Tijana se naglo povukla iz javnog života, klubova, reflektora, i šokirala novom drastičnom promenom - "kraljica silikona" više nije bila "kraljica silikona"!

Naime, ona je rešila da smanji grudi, izvadi silikone u usnama, smrša i batali plava sočiva! Dakle, sve ono po čemu je bila prepoznatljiva.

 

 
 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading