SOFIJA ŠAŠIĆ U KARLEUŠINOJ KUĆI! Afera sa Tošićem traje godinama, KONAČNO SVE ISPLIVALO? (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon navoda da su Duško Tošić i Sofija Šašić u tajnoj romansi, isplivale su fotograifje Sofije u porodičnoj vili Jelene Karleuše i Duška Tošića na Dedinju.

SOFIJA ŠAŠIĆ U KARLEUŠINOJ KUĆI! Afera sa Tošićem traje godinama, KONAČNO SVE ISPLIVALO? (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ,P. Divac, E-Stock

U javnosti je odjeknula vest o navodnoj tajnoj vezi fudbalera Duška Tošića i Sofije Šašić, te da je to i jedan od razloga raskola braka fudbalera i Jelene Karleuše, ali i prijateljstva Sofijine mame, Sonje i Jelene.

 

 

Pored mame i Sofija je bila veoma bliska sa Jelenom, te je tako imala i priliku da bude u blizini njegog supruga Duška Tošića, a sada su se mnogi podsetili i njenih poseta domu Karleuša - Tošić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

Naime, 2020. godine na proslavi 42. rođendana Jelene Karleuše u njenom domu na Dedinju, bio je veliki broj zvanica, među njima i Sofija Šašić sa svojom makom Sonjom. Sonja je donela poklon sliku, dok je Sofija u ruci nosila manju crvenu kutiju.

Duško nije bio prisutan na proslavi, ali se Sofija fotografisala u njihovoj vili ispred cvetnog aranžmana u vidu inicijala  - JK.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading