SUPRUGA TIHOMIRA STANIĆA NIJE ZNALA KO JE: Glumac progovorio u UPOZNAVANJU sa drugom ženom, a evo i kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Tihomir Stanić je progovorio o svojoj prvoj ženi sa kojom je bio 11 godina, a potom je ispričao i kako je upoznao drugu suprugu.

SUPRUGA TIHOMIRA STANIĆA NIJE ZNALA KO JE: Glumac progovorio u UPOZNAVANJU sa drugom ženom, a evo i kako izgleda! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Tihomir Stanić je jako zanimljiv i duhovit sagovornik, i poznat je po tome da će da odgovori na svako pitanje, ma kakvo bilo.

Tihomir je u jednom intervjuu progovotio i prvoj ženi belgijanki Lilijani Luis Vermiš, sa kojoj se oženio 1979. godine, dok je bio na drugoj godini fakulteta.

Republika

Foto: printcreen/youtube.com

Tihomir Stanić

- Bila je savršena žena, a ja joj nisam bio dorastao. Moj prvi brak nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Bio je veoma uspešan, i sad sam u dobrim odnosima sa bivšom ženom - priznao je prilikom gostovanja u emisiji „Šok tok“.

Jelena Mijović je bila glumčeva druga supruga, po profesiji dramaturg, a nju je upoznao 1991. godine na aerodromu "Hitrou" u Londou kada se vraćao sa festivala u Edinburgu.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Jelena Mijović

- Na moju konstataciju: „Ti mene sigurno znaš, ja sam glumac“, rekla je: „Nikad čula“. Zanimljivo je da je trenutak našeg upoznavanja zabeležen kamerom jer je ekipa Doma kulture „Studentski grad“, koja je snimala našu turneju sa predstavom „Ženski orkestar“, snimila i taj momenat. Mislim da je to sudbina. Ubrzo smo postali nerazdvojni.

Nakon godinu dana dobili su ćerku Milenu Hanu, a nakon 11 godina još jednu ćerku Sofiju Nađu. Njih dvoje su prošli i izuzetno teške periode, pogotovo kada se glumac borio protiv alkoholizma.

Republika

Foto: printcreen/youtube.com

Tihomir Stanić

- Sa suprugom sam u harmoničnim odnosima, a kada tako ne bude bilo, obavestiću javnost. Mi se nikada nismo venčali, pa se tako ne možemo ni razvesti - završio je Tihomir, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading