OVO JE POSLEDNJI INTERVJU PREMINULOG PEVAČA: Šaban Šaulić ga je savetovao OVO, ali ga nije slušao!

Autor:

Zabava

24.01.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač i takmičar emisije "Nikad nije kasno", Ibrahim Hajradinović Ibro, preminuo je danas u 60. godini, a sada je isplivao njegov poslednji intervju.

OVO JE POSLEDNJI INTERVJU PREMINULOG PEVAČA: Šaban Šaulić ga je savetovao OVO, ali ga nije slušao!

Foto: printscreen

Pevač Ibrahim Hajradinović Ibro preminuo je danas u 60. godini, a Ibro je svojim takmičenjem u emisiji "Nikad nije kasno" ostavio jak utisak i dobio pohvale žirija.

U jednom od svojih poslednjih intervjua, pevač je ispričao da nije uspeo da napravi karijeru zbog svog poroka. Naime, Ibro je priznao da je voleo da se kocka i da ga je to dosta sputavalo u životu, prenosi Kurir.

Republika

Foto: printscreen

Ibrahim Hajradinović Ibro, Nikad nije kasno

Ibrahim kaže da je dobro poznavao pokojnog Šabana Šaulića, a jedno vreme je čak i stanovao kod njega. Šaban je i pokušavao da natera Ibrahim da prestane sa kockanjem, ali bezuspešno.

- Stanovao sam kod njega. Bio je zlatan čovek, da sam slušao njega... Bila je urađena matrica, samo da provežbam kući, tu je bila pesma "Ceo grad je plakao za nama", "Nedaju mi da te volim"... Ja dođem u Slaviju, napijem se i prokockam svih 33.000 evra. Umesto da idem kući da vežbam, ja ponovo za Beč. Šaban mi je pričao: "Nemoj"... - priznao je Ibro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading