TO JE BIO BOLAN I TUŽAN RASTANAK: Željko Samardžić otkrio sa kojom PESMOM se oprostio od MAJKE!

Autor:

Zabava

23.01.2022

22:17

Željko Samardžić gostovao je u jednom emisiji, i tom prilikom se dotakao rastanka sa majkom.

TO JE BIO BOLAN I TUŽAN RASTANAK: Željko Samardžić otkrio sa kojom PESMOM se oprostio od MAJKE!

youtube.com/Hayat Media BiH

Željko Samardžić gostovao je u emisiji "Realna priča" i tom prilikom je otkrio da je od majke nasledio talenat za pevanje, a onda je ispričao i o posebnoj pesmi koja je poslužila kao znak raspoznavanja kada je bilo teško bolesna.

youtube.com/Premijera Official

Željko Samardžić

- Otac nije imao sluha, a majka mi je prelepo pevala. Kroz njenu pesmu sam naučio sve sevdalinke. "Negde u daljini pogled mi se gubi"... Čak sam je i na jednom koncertu otpevao u njenu čast. To je bila godina kada je ona preminula i to mi je bio moralni zadatak. Bilo mi je teško da pevam, grlo mi se steglo - otkrio je Samardžić, i dodao da se upravo sam tom pesmom rastao od majke:

Foto: Prntsreen

Željko Samardžić

- Možda je to čak i pesma sa kojom sam se ja od moje majke rastao. Imala je moždani udar i nije bila svesna. Sećam se kada sam došao u Nikšić da je posetim i držao sam je za ruku i ona mi je rekla "Gospodine, da li biste me prekrili ćebetom". Kada sam joj rekao da sam ja njen Željko nije me prepoznala. Onda sam joj zapevao tu pesmu. Ja sam počeo, a ona je odjednom došla svesti. To je tako bio bolan i tužan rastanak. Uvek to pamtim. Nedugo posle je ona i preminula - završio je Željko, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading