TANJA SAVIĆ I DRAŠKO UHVAĆENI ZAJEDNO: Pevačica uhvaćena u LAŽI, procurila zajednička fotka, evo šta joj radi Stanivuković! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.01.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i političar, sudeći po fotografijama, uživaju u zajedničkom društvu.

TANJA SAVIĆ I DRAŠKO UHVAĆENI ZAJEDNO: Pevačica uhvaćena u LAŽI, procurila zajednička fotka, evo šta joj radi Stanivuković! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Mesecima unazad nagađa se o odnosu popularne pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, a oboje su bili tajanstveni po tom pitanju.

Međutim, Tanja i Draško uslikani su zajedno u jednom restoranu.

Republika

Foto: facebook.com/Mile Jović

Draško Stanivuković i Tanja Savić

Pevačica i gradonačelnik Banjaluke sedeli su jedno do drugog, ali nisu bili sami. Društvo su im pravili prijatelji i poznanici, sa kojima su izašli na večeru.

Njih dvoje su pozirali sa njima, a tom prilikom nisu skidali širok osmeh sa lica. Uživali su u obroku, ali i u razgovoru, a oboje su bili u opuštenim odevnim kombinacijama.

Republika

Foto: facebook.com/Mile Jović

Draško Stanivuković i Tanja Savić

Tanjine i Draškove zajedničke fotografije iz restorana podgrejale su glasine o navodnoj vezi pevačice i političara, međutim, kako njih dvoje odbijaju da konkretno govore na ovu temu, pojedini smatraju da su zaista u ljubavnoj romansi, dok neki misle da se samo druže.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić nedavno je javno iznela da su Tanja i Draško u navodnoj vezi, a pevačica je nedavno to demantovala:

- Slobodna sam žena, a u ponoć nisam poželela muškarčinu pored sebe. Sponatno sam se ponašala i nisam imala posebnih želja - rekla je Tanja za Blic i stavila tačku na priče o emotivnom o odnosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živojin

23.01.2022 18:59

A decu čuvaju komšije?