PRAKTIČNA ŽENA OČAJNA - OTIŠAO JE! Nataša se zaklela na večnu ljubav, a sada je morala da uputi potresne reči!

Autor:

Zabava

23.01.2022

12:51

Pavlovićeva nikada neće zaboraviti veče kada se uz stihove neponovljivog muzičara obećala na večnu ljubav svom izabraniku

PRAKTIČNA ŽENA OČAJNA - OTIŠAO JE! Nataša se zaklela na večnu ljubav, a sada je morala da uputi potresne reči!

printscreen

Na svom Instagram profilu Nataša je podelila jednu od uspomena koje je doživela sa preminulim pevačem Akijem, a fotografija je raznežila mnoge.

- Zagreb, Knezija, neboder u Braće Cvijića, išla sam kao i skoro svakog dana kod moje Edite, prijateljice iz razreda. Ulazim u lift, a u njemu Aki. Glavom i bradom, Aki. Od treme sam jedva izustila “Zdravo”. Kasnije mi je bilo krivo što nisam imala hrabrosti da mu kažem da mi je omiljeni pevač, da ga stalno slušamo i da za nas ne postoji bolji. Ali hej, tog mog ponosa kad sam po školi pricala s kim sam se vozila - napisala je u dahu Nataša i nastavila:

 

 

- Beograd, Topolska, mnogo godina kasnije. Verila sam se to veče. Na žurci svi dragi prijatelji, stigli kao iznenađenje od mog budućeg, da proslavimo. Srećnija ne mogu biti. A onda čujem dobro poznat, posebne boje glas: ”Dobra večer, čestitam na zarukama”. Aki. Glavom i bradom, Aki. Energiju te noći ne umem preneti. Male su reči. Ali hej, tog mog ponosa što sam imala čast da tu noć pevamo pesme ljubavne… sa jedinim, neponovljivim Akijem. Skoro kao onda kada sam ga srela u liftu - završava voditeljka sa setom.

Pavlovićeva nikada neće zaboraviti veče kada se uz stihove neponovljivog muzičara obećala na večnu ljubav svom izabraniku. Akijeva emocija i sastav "Parni valjak" zauvek će biti u srcu istinskih ljubitelje pop muzike.

Komentari (4)

Loading
Буендија

23.01.2022 13:42

Колико пута је обећавала "вечну" љубав? До сада је већ требало да буде у манастиру.

Dragan

23.01.2022 15:18

Eh...tuga...sada je bolja ekipa na nebu, nego na zemlji. Jasno je i što je raj tamo, a mi životarimo u ovom paklu.

Dragan

23.01.2022 22:32

Hvala ti Aki za stihove u kojima sam se pronalazio skoro svaki put, jer si to radio tako maestralno. Nek ti je večna slava!

Marko

24.01.2022 01:01

Ovu kad vidis u mraku vise ti se ne spava!