NIJE TREBALO DA PREŽIVIM: Nada Obrić progovorila o OPERACIJAMA, a evo kako joj unuci reaguju!

Autor:

Zabava

22.01.2022

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Obrić progovorila je u jednom emisiji o svom zdravstvenom stanju.

NIJE TREBALO DA PREŽIVIM: Nada Obrić progovorila o OPERACIJAMA, a evo kako joj unuci reaguju!

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić je bila jedna od gošća u novoj epizodi emisije "Magazin IN", a pevačica se dotakla svoje teške bolesti, kada joj se rak vraćao čak tri puta.

Republika

Foto: Republika.rs

Nada Obrić

- Tako je, tri puta se rak vraćao, ne znam ni koliko sam operacija imala. Da se ne lažemo, u tim situacijama nikome nije lako i svejedno, nikome nije prijatno, i zračenja i hemoterapije, operacije... Poslednja operacija je trajala sedam i po sati. Pritom imam i anginu pektoris, i tako dalje... Ali, imala sam sreću da me u Beču operisao prof. Fajković i ostavio me živu, jer nije trebalo da preživim! On me je ostavio živu i onda sedneš i razgovaraš sam sa sobom - priseća se Obrićeva, pa nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Nada Obrić

- Imam dve opcije. Imam opciju da legnem, padnem u depresiju, koju uopšte ne priznajem, i čekam kada ću da umrem! Pritom, imam decu, unuke, i ja kada bih vama pročitala poruku od moje unuke Natalije, onda shvatiš neke stvari. Nemam pravo na to, neću da budem nesrećna ni ja, ni moja deca, ni moji unuci, neću to! Uvek kad me neko pita: "Kako si", divno! "Da li ti fali nešto, nano?" Šta će mi faliti... Ne dam im uopšte da me pitaju takva pitanja, odmah ja pitam njih kako su oni, ima li nekog momka, da ga dovede kod nane... Ne dam se, borim se - priča Nada u emisiji, a prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading