SVI SU VEROVALI DA ĆE BITI DOBRO: Aki Rahimovski pre samo par dana bio na OPERACIJI, ugradili mu čak ČETIRI STENTA!

Autor:

Zabava

22.01.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aki Rahimovski je preminuo danas u Novom Mestu, a sada se oglasio izvor blizak pevaču i otkrio neke nepoznate detalje.

SVI SU VEROVALI DA ĆE BITI DOBRO: Aki Rahimovski pre samo par dana bio na OPERACIJI, ugradili mu čak ČETIRI STENTA!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aki Rahimovski, frontmen benda "Parni Valjak" preminuo je danas iznenada u 67. godini, a obdukcija će biti gotova u ponedeljak kako bi se utvrdio uzrok smrti pevača, prenose hrvatski mediji.

Oglasio se izvor blizak bendu za Večernji.hr i otkrio da su pokojnom pevaču pre par dana operacijom ugradili četiri stenta, a svi su verovali da će ovo biti kraj njegovim ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se nakon operacije vratio u Sloveniju, ali je nažalost danas preminuo u Novom Mestu.

Republika

Foto: printscreen

Aki Rahimovski

U aprilu 2018. godine, Aki je doživeo lakši moždani udar zbog čega su svi koncerti bili otkazani na neko vreme, a danima pre toga se osećao loše. Poznato je da je muzičar voleo ljutu hranu, cigarete i kafu, a nakon moždanog udara je počeo da pazi na svoje zdravlje.

- Sada je sve u redu, pa vidi se po meni (smeh), promijenio sam životne navike, iskreno teško, ali bit će sve zaista ok - kazao je Aki u jednom od intervjua, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading