AKI RAHIMOVSKI SE ČUO SA SINOM VEČE PRE SMRTI: Ovo su poslednje reči koje je pevač uputio Kristijanu!

Autor:

Zabava

22.01.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aki Rahimovski preminuo je danas, a ovo su bile poslednje reči koje je uputio svom sinu Kristijanu.

AKI RAHIMOVSKI SE ČUO SA SINOM VEČE PRE SMRTI: Ovo su poslednje reči koje je pevač uputio Kristijanu!

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Aki Rahimovski je preminuo u 67. godini, a njegov sin Kristijan Rahimovski je slomljen zbog vesti o odkasku velike muzičke zvezde i oca.

Kristijanu je Aki bio najveći oslonac, a ovu užasnu vest je saznao kada mu je javila očeva životna partnerka Barbara, piše Kurir.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Aki Rahimovski

Večernji.hr je saznao iz izvora bliska porodici, da su se njih dvojica čuli veče pre, isto kao i svakog dana, a nisu ni slutili da će im ovo biti poslednji put. Aki je te poslednje večeri rekao sinu da se pazi na sebe zbog pandemije korona virusa.

- Vidiš da korona luduje, samo pazi na zdravlje, nemoj da pušiš, čuvaj sebe i svoje - rekao je Kristijanu Aki veče pre nego što je preminuo.

Aki je sa partenrkom Barbarom i njihovom ćerkom otišao na izlet, gde mu je i pozlilo. Barbara je odmah pozvala hitnu pomoć, ali nažalost, lekari su došli prekasno, a uzrok smrti i dalje nije poznat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirjana Jugović

22.01.2022 19:20

Našao večiti mir u nebeskom carstvu. Bio si jedan od onih koji menjaju boju zastave i nikad na pola. Hvala za sve što ste nam ostavili da uče ovi mladi. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼