PREMINUO AKI RAHIMOVSKI: Frontmen PARNOG VALJKA nas napustio u 67. godini!

Autor:

Zabava

22.01.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aki Rahimovski preminuo je danas.

PREMINUO AKI RAHIMOVSKI: Frontmen PARNOG VALJKA nas napustio u 67. godini!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Tužnu vest potvrdili su na službenoj Facebook stranici grupe "Parni valjak"

- Za malo nježnosti, na sve ću pristati, za malo nježnosti, da mogu zaspati'. Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski - piše u objavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragana

22.01.2022 13:45

Jedan od najboljih vokala na prostoru Ex - Yu. Iskreno saučešće porodici i grupi Parni valjak. Slava mu.

Megido

22.01.2022 14:07

Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski. Izraze kao što su - zauvek zaspati, otići za sva vremena, toliko smo puta čuli u toku pandemije ovih par godina kad neko slavan umre. Ali takve izjave su najblaže rečeno degutantne. Jer jedino Bog ima pravo da donese odluku da li je neko za sva vremena završio svoj životni put. Isus Hrist je dao divno obećanje na jednoj sahrani. Rekao je da će biti uskrsenje. Spomenuo je jednoj ucveljenoj ženi kojoj je umro rođeni brat Lazar, da će biti uskrsenje pravednika i nepravednika, i potom je uskrsnuo njenog brata koji je već bio u stanju raspadanja nakon 4 dana u grobu. To je izuzetna uteha za sve koji su izgubili drage osobe, pošto ne znamo šta nosi novi dan ili noć. Aki Rahimovski može dobiti opet veličanstvenu priliku da živi na obnovljenoj rajskoj Zemlji, očišćenoj od svakog zla, gde više neće biti ni jauka, ni bola, starosti, pa čak ni smrti. Saučešće porodici pokojnika.