STAVIO JE MASKU I ... Vesna Đogani progovorila o NASILJU koje je PREŽIVELA!

Autor:

Zabava

21.01.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Đogani progovorila je o nasilju koje je doživela na društvenoj mreži TikTok.

STAVIO JE MASKU I ... Vesna Đogani progovorila o NASILJU koje je PREŽIVELA!

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Đogani je sve više i više glavna tema, zato što je pevačica stekla veliku popularnost na društvenoj mreži TikTok, a na svojim snimcima često govori o digitalnom nasilju.

Republika

Foto: Republika

Vesna Đogani

Vesna je progovorila o negativnim komentarima i kako reaguje na njih, ali i da li joj je neko pretio putem društvenih mreža.

- Moja popularnost na društvenoj mreži zvanoj Tik Tok je nešto što je iskreno, nešto što ja radim iz velike ljubavi i strasti, prema publici, prema toj aplikaciji i vidim pozitivnu stranu svega toga i trudim se da prezentujem fenomenalan sadržaj koji može da oraspoloži svakoga ko to gleda - započela je Vesna i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Đogani

- To je jedna posebna priča, nažalost jedan poseban segment u koji smo svi uključeni, negativni komentari postoje ne samo na društvenim platformama, nego u celom našem životu. Reagujem tako što ih ni ne slušam, ukoliko nisu konstruktivni, neki komentari koji mogu pozitivno da utiču na mene, da mi ukažu da nešto moram da popravim, prilagodim i poboljšam, onda ni na šta od toga ne obraćam pažnju. Ako su zlonamerni, to se odmah prepozna. Ja ne obraćam pažnju na njih jer te osobe koje pišu takve stvari, one govore samo o sebi. To je neki njihov problem koji njih tišti, oni bi voleli da budu na mom mestu ili na nekom tuđem mestu. Ali ne znaju kako, ne umeju, onda traže način, pa budu negativni - kaže pevačica, prenosi Srbija Danas.

Republika

Foto: Republika.rs

Vesna Đogani

Vesna je takođe priznala da joj je jedna osoba pretila preko društvenih mreža, kao i da je snimila uvredljivi video sadržaj koji je odmah prijavila.

- Jednom prilikom jedna osoba mlada, to sam ja tako protumačila, stavila je masku, pretpostavljam da je muškog pola. Veoma je negativan, ružan i uvredljiv snimak napravio i tagovao me na tom jednom videu na Tik Toku. Ja sam to automatski prijavila. I ta osoba je blokirana. Sva sreća nemam nikakve uredljive komentare, u tom smislu da mi neko nešto preti, dobro je što ja to ne izazivam u ljudima, što mi je drago - rekla je Vesna Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading