David Dragojević o njemu i Jovani Švonji!

Autor: alo.rs

Zabava

24.12.2017

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Jovana Švonja važi za jednu od najlepših supruga fudbalera, a o odrastanju koje je provela u Veterniku nadomak Novog Sada retko govori.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
David Dragojević

Budući da je u ovom mestu odrastao i rijaliti učesnik David Dragojević, on je za "Alo!" odlučio da otkrije detalje svog odnosa sa poznatom manekenkom.

- Družili smo se kao klinci baš dugo. Ona je zaista dobra devojka i drago mi je da je uspela u životu. Njeni roditelji i dalje žive tu i ona ih posećuje kada dođe iz Italije. Sa njenim bratom sam u odličnim odnosima i zaista imam samo reči hvale za njih - kaže Dragojević i otkriva da je Jovana dugo važila za najlepšu devojku u Veterniku.

 

- Bila je najlepša u našem kraju. Mnogi su se ložili na nju, ali ona je držala do sebe i bila je vrlo probirljiva što se tiče momaka. Dugo je bila u vezi sa mojim drugarom Slavkom, koga smo zvali Moljac, i često smo izlazili zajedno. Mi smo ponosni što iz našeg mesta potiče mnogo poznatih ličnosti. Pored Jovane Švonje, mog brata Dejana i mene, iz Veternika su i fudbaleri Danijel Aleksić, Srđan Vujaklija i Mario Maslać - sa ponosom kaže David i prvi put otkriva da će se uskoro opet baviti profesionalnim fudbalom.

- Presrećan sam što se opet vraćam profesionalnom fudbalu. U februaru ću pomoći FK Proleteru iz Novog Sada da uđe u prvu ligu i nadam se da ćemo ostvariti svoj cilj. Aleksandri je takođe drago što će me pratiti i bodriti sa tribina. Ja sam ipak u "Parove" ušao slučajno, sport je moj život - zaključio je David.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading