ISPLAĆENO JE SVE, CRNO NA BELO! Milica Todorović ''POSVAĐALA'' prijatelje: REKAO MI JE DA SMO BRAĆA!

Autor:

Zabava

21.01.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog dueta sa Milicom Todorović došlo je do sukoba između Nenada Aleksića Ša i MC Yanka.

ISPLAĆENO JE SVE, CRNO NA BELO! Milica Todorović ''POSVAĐALA'' prijatelje: REKAO MI JE DA SMO BRAĆA!

Foto: NEMANJA DEDOVIĆ

Hit Milice Todorović i Mc Yanka ''Ti moje zlato'' pregledan je više od 150 miliona na ''Jutjubu'', a jedna je od naslušanijih pesam i smatra se ''ličnom kartom'' Todorovićeve, a Mc Yanko je jednom prilikom ispričao kako je zapravo njegova žena kriva za tu saradnju.

- Mene je žena forsirala da ostvarim saradnju sa Milicom, a ja stvarno nisam znao ko je ona. Zadesilo se da je ona pevala u Beču, i na insistiranje moje supruge, pozvao sam menadžera koji nas je upoznao i ispalo je sjajno - otkrio je on svojevremeno.

 

 

Međutim, kao i u većini slučajeva i ovde je došlo do problema i estradnog rata kada je po izlasku pesme Nenad Aleksić Ša ostao uvrđen i ljut jer nije potpisan kao neko ko je učestvovao u pisanju teksta, te da nije dobio svotu novca koja mu pripada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

- On me je prozvao kako nije dobio ni dinara. Naravno da je plaćeno, ja sam njega počastio tu je sve crno na belo. Mi se znamo baš dugo, sve je krenulo od pesme "Afterparty" i tu je krenula saradnja i družili smo se i sarađivali, on je meni rekao da smo braća, da ne treba ništa da platim, ali ja nisam to želeo da prihvatim. Poslao sam mu sumu na konto što je radio deo teksta - objasnio je muzičar u emisiji "Grand Magazin".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading