ZLATA PETROVIĆ JOJ JE BILA ULAZNA KARTA NA ESTRADU! Pojavio se snimak prvog nastupa Tanje Savić, NEPREPOZNATLJIVA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.01.2022

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić bila je dete kada se prvi put pojavila na javnoj sceni, a publici se predstavila pesmom 'Zlate Petrović.

ZLATA PETROVIĆ JOJ JE BILA ULAZNA KARTA NA ESTRADU! Pojavio se snimak prvog nastupa Tanje Savić, NEPREPOZNATLJIVA! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić pojavila se 1998. godine pred publikom sa pesmo Zlate Petrović ''Plači, moli'', a široj javnosti je postala poznata takmičenjem u ''Zvezdama Granda'' kada je pevala na audiciji pesmu Jane Todorović ''Šta će ti pevačica''.

 

 

Društvenim mrežama kruži snimak iz 1998. godine, a na njemu Tanja ima samo 13 godina, dugu crnu kosu i već tada se video njen talenat.

 

 

- Moj prvi nastup zapravo je bio sa 8 godina, ali ovo je jedini koji trenutno postoji. Obožavala sam Zlatu Petrović, vidi se na snimku kako sakrivam rukama grudi da se ne vide, bila sam jako stidljiva, kao i sada, ništa se nije promenilo - rekla je Tanja u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading