RASKRINKANA AFERA SA ESTRADE! Ljubavna romansa Nede Ukraden i Saše Popovića odjeknula je kao bomba u javnosti!

Autor:

Zabava

21.01.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden osamdesetih godina se razvela, a po razvodu uplovila u vezu sa ni manje ni više nego jednim od sada najmoćnijih muškaraca na estradi.

RASKRINKANA AFERA SA ESTRADE! Ljubavna romansa Nede Ukraden i Saše Popovića odjeknula je kao bomba u javnosti!

Foto: Republika.rs

Popularna pevačica Neda Ukraden privlači veliku pažnju i u svojoj osmoj deceniji, što izgledom, tako i privatnom životu. Kako se uvek govorilo o njenom ljubavnom životu, otkriveno je i sa kim je bila u mladosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Naime, pored supruga Milana Bilbije, Neda Ukraden je bila u vezi sa Sašom Popovićem, o čemu se osamdesetih pisalo svakodnevno, prenosi Glossy. Kako se prenosi, oni su bili u vezi nakon njenog razvoda, a potom je POpović uplovio u vezu sa Zlatom Petrović, da bi se na kraju skrasio pored sadašnje supruge, Suzane Jovanović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Popović i Neda Ukraden bili u vezi

Podsetimo, u poslednje vreme se spekuliše da su Neda i slavni košarkaš Zoran Moka Slavnić u ljubavnoj romansi. Njih dvoje su se zbližili u poslednje vreme, a on je bio gost na promociji njenog albuma. Moka već četiri meseca ne živi sa svojom suprugom, a sve češće je u društvu pevačice.

- Nema veze sa emotivnim životom. Bio sam počastvovan da budem na Nedinoj promociji novog CD. Neda me je pozvala i tu se završava svaki naš dalji kontakt. Ovu izjavu dajem zbog Nede, da njoj ne bude narušen bilo koji emotivni status ako je u njemu - rekao je Slavnić, prenosi Kurir, a Neda je na istu temu rekla:

Republika

Foto: ST/A.Nalbantjan

Moka Slavnić o Nedi Ukraden

- Uz sve poštovanje naše cenjene nekadašnje košarkaške legende gospodina Slavnića, mogu da kažem da mi nismo u vezi, a možda mi vi nagoveštavate nešto za Novu godinu. On je jako simpatičan i drag čovek, pretpostavljam i ja njemu. To je sve što mogu da vam kažem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nebojša

21.01.2022 10:44

E, sad kad se otkrilo ko koga, lakše ću podneti obaveznu vakcinaciju