BORBA ZA 20 MILIONA EVRA! Emini Jahović bivši muž hoće da ODUZME SVE?

Autor:

Zabava

20.01.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović i MUstafa Sandal danas su se našli na sudu zbogpodele imovine vredne 20 miliona evra.

BORBA ZA 20 MILIONA EVRA! Emini Jahović bivši muž hoće da ODUZME SVE?

Foto: printscreen/instagram.com/mustafasandal24, ST/Vladimir Lukić

Emina Jahović se pre nekoliko godina razvela od svog supruga Mustafa Sandala, a već tri godine vodi se sudski spor zbog imovine vredne 20 miliona evra. Njih dvoje su se danas suočili na sudu kako bi pokušali da nađu zajednički jezik vezan za podelu imovine. Kako se navodi, bitka se vodi oko vile na Bosforu vredne 16 miliona evra i studija koji su platili 4 miliona evra, prenosi Informer.

- Emina je besna na Sandala jer pokušava da je ostavi bez ičega iako su u braku bili deset godina. Problem je što Mustafa traži da se te dve nekretnine prodaju i da veći deo novca od prodaje pripadne njemu! Emina je zato angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je reč o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da Emina ne želi da napusti kuću u kojoj su živeli sa sinovima Jamanom i Javuzom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Ta vila je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život sa dečacima, dok Mustafa želi da je proda i kupi stanove. Pored luksuzne vile, pevači ratuju i oko muzičkog studija, koji su zajedno kupili za četiri miliona evra. Emina je u njemu provodila najviše vremena i tu su nastale sve njene pesme poslednjih godina. Zato smatra da studio treba da joj pripadne posle razvoda. Dosta je uložila u njega i ni u najgorem košmaru nije mogla da sanja da će Mustafa pokušati da joj ga oduzme. Sve što je zaradila u braku od pesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. A za to vreme je Mustafa svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko sem njega ne zna koliko je novca na taj način sakrio od Emine - objašnjava izvor.

Njih dvoje su samo kratko prokomentarisali situaciju u kojoj se nalaze.

- Vodim sudski spor sa Mustafom, ali ne želim da govorim o detaljima. Nadam se da će pravda da pobedi. Jer ne borim se ja ovde samo za sebe već i za sve žene koje su u istoj situaciji - rekla je pevačica.

 

 

- Emina je majka moje dece i ja je poštujem - bilo je sve što je imao da kaže turski pevač.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading